Slovenija
22 ogledov

Za črne gradnje bodo plačali odškodnine

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Erotična Masaža 17:14 06.september 2013.

    Mislim kaki kekci ,ti prijemi bodo samo še bolj pahnali gospodarstvo v krizo. Najprej je treba poskrbet da bodo lahko mali podjetniki lahko delali in odpirali s.p-je.Pri takšnih dajatvah kot so sedaj, prej dajo obrt nazaj !!! Nujno ...prikaži več znižat prispevke!!!Drugo , naj razpišejo nagrado za prijavitelja "fušarjev" nevem 500eur in bomo potem videli kdo bo še sploh upal delat brez računa. Na tak način bi zajezili sivo ekonomijo in bi podjetniki imeli več dela, posledično bi jih več imelo s.p.Je pa res da pri plačah ki so v povprečju cca 600 , povečini se odločajo za "fušarje" oziroma brez računa. Tako da bi mogle bit takšne da bi si lahko privoščil da ti to opravi podjetnik na račun.

  • Šemefuky 23:38 06.september 2013.

    Če nas bodo ti pacienti tako reševali in še PreVirantske finte z invalidnim matičnim uradom v porodnišnicah, ki je trenutno največji problem v Sloveniji, ker dojenčki takoj najprej vprašajo po rojstnem listu, bomo kmalu ime trojko, štirko, petko, bogve koliko ...prikaži več nas jih bo vodilo od zunaj.

  • YaKo 22:22 06.september 2013.

    Če je fušar za isto storitev lahko toliko cenejši nekaj ne štima. Če imaš resno firmo dobiš vhodne materiale ceneje kot fušar. delo je lahko nekoliko dražje vendar ne toliko. Lahko pa, da fušar ne uporabi enakih materialov ?

  • Trovlak 21:05 06.september 2013.

    Bravo, točno tako tudi jaz pravim! Jasno mi je eno: fušarje pustijo zato, ker uradniki (uslužbenci v občinah, socialnih, zdravstvu, DURSu, policiji, upravnih enotah, šolstvu..) te ljudi koristijo. In dokler jaz kot obrtnik izdam stranki za neko storitev predračun v ...prikaži več vrednosti npr. 160 evrov, jo skoraj zadane kap in se ne odloči za uslugo. Čez tri tedne me kliče in izlije name ves svoj gnev, da kako sem jo hotel prevarati s ceno, saj je poklicala drugega mojstra (povedala ime in primek in vem, da je znan okoliški fušar), ki ji je enako naredil za 50 evrov. Potem pa konkuriraj... Jaz imam poslovalnico odprto vsak dan od ure do ure, imam ogromno stroškov, izobraževanja, investicij, knjigovodstva itd., potem pa posel pobere fušar, ker je v tej krizi, ko ni služb in prihodkov itak bolj ugoden. Pa kaj, če ni točen, ne pokliče stranke, zamudi dva tedna.. je pa cenejši. Take imamo. Država pa potem je*e obrtnike, ki med ostalimi držimo pokonci to je*eno državo. Imam občutek, da se bo inšpektorju

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.