Slovenija /slovenija/crna-kronika
35843 ogledov

Za Dejanovo smrt krivijo kar tri zdravnike

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 20:01 08.december 2023.

    Kaj se je zgodilo in kaj je šlo narobe ve samo tisti, ki je bil zraven. Ostalo bodo nianse, ki bodo pripeljale ds nihče ne bo kriv. Mene moti zapis, da je po 8 ( OSMIH) letih prišlo na vrsto ...prikaži več na sodišču. Kdo je za to odgovoren? Ime in priimek, pa funkcijo na plan. Ali je to eden izmed tistih, ki jim je vlada dvignila plače? Ja hudo je in hudičevo res je reklo, da če hočeš pravico je ne išči na sodišču. In kaj lahko navadni smrtniki, ki te pravnike in zdravnike plačujemo storimo?

  • bobubob 11:24 08.december 2023.

    Pri nas je celo kovid 'cepivo' še vedno učinkovito in varno. Tudi vsa stroka je seveda še vedno strokovna, še vedno namreč ponuja iglo. Iz tega lahko upravičeno sklepamo, da so pri nas zdravniki nezmotljivi, da delajo čudeže. Tu in ...prikaži več in tam si kak neodgovornež upa jamrati, a ga sodišča kmalu pomirijo. Tudi v tem primeru bo zelo verjetno sodišče pošteno opravilo svoje delo. Tako, kot smo vajeni. Pomembno je, da si bomo še naprej lahko samozadovoljno ploskali, sebi in svojim volilnim presežkom!

    • Ogledalce 14:25 08.december 2023.

      Nobeno covid cepivo ni učinkovito proti neumnosti.

  • Kmodri 11:43 08.december 2023.

    Ko sem jaz dela sem za vsakega pacient 2x preveril, če sem vse storil in naredil več kot pravi doktrina. Zavarovalnica ni bila navdušena. Sestram pa naročil, da me ponoči v vsakem primeru preko SMS obvestijo tudi za ne nujne ...prikaži veče stvari. Če nisem odgovoril, me morajo poklicati. Pogosto so me klicali ponoči za ne nujna stanja, pa smo večina uredil po telefonu. Nobene nejevolje, to spada k poklicu. Včasih sem še po službi premleval ali sem kaj pozabil. Tako nisem nikogar zašuštral.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.