Slovenija
112 ogledov

Za dodatke gre pol milijarde

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nina 09:21 26.oktober 2013.

    Če smo se bili prj zbudlida smo bili kaznovali menežerje in z njimi povezane politične lopove,danes smo bili druga ŠVICA kar so obljubili je bilo lahko uspešno,če posredi ne bilo lumparije z politično podporo.Realnost je taka tudi po naši krivdi,ker ...prikaži več smo jim to dopuščalibogatenje na delavski račun.

  • Oxxo 11:05 26.oktober 2013.

    Ne vem, od kje ti podatek o "usklajevanju plač"? Kakšnem usklajevanju????Kakšna poplačila za nazaj???? Ne pisat neresnic! Sicer je pa tako: če dolgo pišeš neresnico se na koncu prikazuje kot resnica!PS:Pa nisem šolnik... sem pa ...prikaži več mali človek v javnem sektorju! V min. zadnjih 5-6 letih nisem dobil niti 1 eur višjo plačo, nobene nadure, nobenega povečanega obsega, nobene stimulacije, nobenega napredovanja... Sem pa dobil znižanje plače. Pa se ne praskam po jaj*ih ...Tako da ne nabijat v prazno. Se pa strinjam, da veliko zaposlenih v javnem sektorju ne ve po kaj pride v službo - razen, da dobijo dobro plačo... mnogo viško kot jaz... delajo pa = NIČ!

  • privat 19:52 26.oktober 2013.

    kaka greznica...bogovi imajo plačo ,delo,izplačilo nagrad,potne stroške,vitke tajnice ,lepe sodelovke ,službena avta in vse veze te države. Mi pa ne moremo plačevati elektrike in opraviti nakup vsakdanjega kruha in mleka...in obvezni smo da pokrijemo to kar so oni pokradli...Najbolj ...prikaži več zanimljivo je to da ti osvoboditelji od leta 91 niso najdli poštenega politika ki bi nas popelal iz te njihove "ŠVICE" vsi so samo stari obrazi nam dobro znane politike ,ki nas ubija in posiljuje!

  • wester62 07:24 27.oktober 2013.

    to je dokaz koruptivnosti z drugim imnjim take nagrade a delavcem ena nagrada in sicer delaj in ne zahtevaj nič.bedno in fašitično

  • Oxxo 08:40 27.oktober 2013.

    Dodal si piko na i.+++++

  • YASSIR 09:08 27.oktober 2013.

    En link če koga zanima o pregledu finančnih trgov preteklega tedna.Drugače je narejeno tako, da je za en indeks recimo DAX najboljših in najslabših 5 delnicpoglejte galerijo slik predvsemJe pa narejeno za cel kup indeksov ...prikaži večv ZDA Nasdaq in Dow Jones, francoski CAC, britanski FTSE, Nemški DAX, italijanski FTSE MiB, balkanske borze, kitajska brazilija in še kajsshttp://www.denarinfinance.com/?p=1025

  • Oxxo 08:04 26.oktober 2013.

    Sarko SarkoTudi v javnem sektorju imaš dve kategoriji: velikega in malega človeka! Tisti mali s 600-700 eur plače ali celo minimalcu (npr. kuharice, pomočnice, snažilke) verjemi nič kaj dosti ne ropota in je ponižno tiho. Tisti veliki pa so ...prikaži večo požrešni, živijo v oblakih (položaj in moč jim dobesedno stopita možgane) in običajno izgubijo realen pogled na situacijo!

  • dd 09:52 26.oktober 2013.

    Tukaj je podobno kot v zdravstvu. Bolj nesposoben kot je zdravnik, večjo plačo ima. Zato, ker svoj čas porabi za gobcanje, namesto za paciente.

  • elena 08:43 05.november 2013.

    se pa ja vedno eno in enako odkriva, sam tk je, saj zakoni in vodilni nis kaj krivi. Pri nas se vse piše samo, dokler se ne spremeni in začne rezati pri belih ovratnikih in dodajat revnemu sloju, se nima ...prikaži več kaj spremeniti. Mogoče jih pa enkrat le potegnemo v "naš drek"?

  • Oxxo 08:00 26.oktober 2013.

    "Za delovno uspešnost je država lani namenila 73 milijonov evrov, od tega skoraj polovico za povečan obseg dela."Globoko verjamem, da si je teh 73 MIO eur razdelila sredina, ki sedi v sekretarskih, direktorskih, načelniških itd. foteljih!Mali človek teh ...prikaži več eur od blizu še videl ni - ker je že več let deležen odgovora: "Se ne da - sej veš kriza pa to...!" Skratka ena velika svinjarija!

  • jakec1575 09:34 26.oktober 2013.

    Dela in nedela se tako v gospodarstv kot javni upravi. To je osebna preferenca, ne preferenca, kje delas.

  • suzana.kos 09:37 26.oktober 2013.

    absolutno se strinjam. javni sektor ne deli usode realnega - koliko delovnih mest je v njem kriza požrla in kako se ukvarjamo z javnimi uslužbenci, njihovimi pravicami, poplačili za nazaj, usklajevanjem plač itd... nobena vlada pa še ni zmogla toliko ...prikaži več volje in poguma, da bi odločno zarezala. in če je prihodkov v proračun manj, naj nosijo tudi oni del realnosti na svojih plečih

  • wester62 15:53 26.oktober 2013.

    kaj še ostane poštenim delavcem če se tako deli denar ki ga je zaslužil delavec z dohodkom 450 evrov. revolucija. delavcem ne plačujejo niti strupe ki ga vdihavajo leta in leta in to za tem umirajo a tem nesnagam plačujejo ...prikaži več tisto kar nikoli ni slabo in nevarno. REVOLUCIJA in to na vseh področjih.mafija javnih delavcev. v bistvu bi morali delavci odločati kok plače dajo tistim servisom ki delajo za njih -delavci ki prinašajo denar in ne tisti ki odnašajo .narobe svet

  • Sarko Sarko 07:57 26.oktober 2013.

    v tej krizi bi se morali javni uslužbenci obnašati krizotvorno ,ampak ne samo zahtevati vedno več.Treba jih bo že začeti odpuščati.

  • ennanova 09:10 26.oktober 2013.

    Konec slovenskega “wikiliksa”Objave prisluhov slovenskemu “podjetniku” Tomažu Lovšetu so bili enkratna prilika, da smo prebivalci Slovenije dobili izjemen vpogled v realni svet slovenske “svobodne” (politične) ekonomije. Zdaj je sodišče temu naredilo konec - Sodišče Dnevniku prepovedalo objavo prisluhov Lovšetu.<br ...prikaži večr />Očitno je v igri preveč. So prisluhi ujeli še kakšno pomembno osebnost? Česa državljani ne smemo vedeti? …http://za-misli.si/kolumne/rok-kralj/1256-konec-slovenskega-wikiliksa

  • jakec1575 09:34 26.oktober 2013.

    447 milijonov je ogromna stevilka. Če bi denar v celoti izhajal iz tržnega dela dejavnosti, potlej zadeva ne bi bila sporna. Dejstvo je, da je zaposlene potrebno stimulirati. Dejstvo pa je tudi, da nekateri direktorji to pocnejo po liniji naš, ...prikaži več moj. Po mojih podatkih nekateri deli javnega sektorja že leta niso videli kakršnegakoli dodatka razen na delovno dobo. Drugi očitno dobivajo smešme dodatke, kot je dodatek na sevanje računalnika. Odpuščanje? Problem je sistemski. Tudi če jutri vsem prekinete pogodbo in se vsi znova prijavljajo na razpisana delovna mesta, se stvar ne bo spremenila. Nekdo mora sestavljati komisije. Bratu brat, vrana vrani. Ko se bo odpuščalo, velikokrat ne bodo odšli tisti, ki bi morali oditi. Tisti so leta skrbeli za nazive, mreženje, zunanjo podobo, karierno sliko itd. Vse kar je vazno za ohranitev polozaja. Samo za vsebino ne. V tej državi je potrebno končno vpeljati ocenjevanje vsebine, ne fasade. Tega je nekaj tudi v gospodarstvu, vendar bistveno manj. Dela i

  • privat 20:24 26.oktober 2013.

    družina ,ki je mati brez posla in oče brez posla ,nedobijo nobenih socialnih živijo v lastnem stanovanju je država znižala otroške dodatke kar za 80 €....kaj je po tem takem Bratuškova ali Virant...ki pravijo da je treba šparati?? Jaz jih ...prikaži več bi opisal...pa neupam ,ker vem da bi se ti klovni maščevali ..kaka vlada ,parlament...Slovenija nima policije ,niti pravosodnega sistema ...ma nima nič!! Ima pa stare obraze ,ki mislijo da nekam nas vodijo!!!

  • privat 08:15 27.oktober 2013.

    verjamem da Vas je dost v državnem sektorju ,ki niste del mafije...pa ne dobite nič od tega. Če bi bil ženska hitro prideš do korita ,problem je ker si moški in še večji problem je ker nisi takega ravbarskega razmišljanja ...prikaži več kot oni....Bodi zadovoljen ,ker ravbarjem se bo sodilo in sodba bo strašna!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.