Magazin /magazin/lepota-telo
44 ogledov

Za Lidijo glasovali, da jo bodo lahko kritizirali

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • c1305166 09:36 11.december 2013.

    Vsi, ki tako vneto glasujete za Lidijo in jo zagovarjate, pljuvate pa po tistih, ki so boljši od nje... zamislite se! Ste navaden povprečnež, zafrustriranci, ki drugim ne privoščite uspeha! Še psihoterapevtka tako pravi.

  • jocif 14:15 11.december 2013.

    Pri tem kdo bo zmagal ni pomembno znanje temveč "glasovalna baza", ki je krepko na strani Lidije, saj je zaposlena v slovenski vojski, tako, da Tomažu ne dajem veliko možnosti za uspeh.

  • c1305166 14:45 11.december 2013.

    Ne razumem ljudi, ki v IGRI za denar kritizirajo ljudi, ki imajo taktiko. So pač pametni, saj niso prišli na počitnice, prišli so TEKMOVATI!

  • stela 14:48 11.december 2013.

    Omg....a tkole stroka razlaga....grozljivo

  • stela 14:49 11.december 2013.

    Preveč globoko razmišljaš:)

  • mph 15:14 11.december 2013.

    Ne stroka, TA konkretna. Ker od vseh možnih domislic, kaj bi lahko bilo, se mi zdi ravno ta najmanj verjetna.

  • trobenticazelena 21:40 11.december 2013.

    Letos se išče zmagovalca, ki bo dobil 50.000 evrov. Glasujejo pa gledalci, ne Bine. Torej noter ostaja kdor je všeč gledalcem. Če zna nekdo samo dobro kuhati tam nekje v ozadju, na drugi strani je pa ena prikupna, skromna, iskrena, ...prikaži več ljubeča, učljiva Lidija.Kako ne bi bila gledalcem bolj všeč ona?

  • trobenticazelena 21:40 11.december 2013.

    Letos se išče zmagovalca, ki bo dobil 50.000 evrov. Glasujejo pa gledalci, ne Bine. Torej noter ostaja kdor je všeč gledalcem. Če zna nekdo samo dobro kuhati tam nekje v ozadju, na drugi strani je pa ena prikupna, skromna, iskrena, ...prikaži več ljubeča, učljiva Lidija.Kako ne bi bila gledalcem bolj všeč ona?

  • trobenticazelena 21:37 11.december 2013.

    Se vidi, da gospa Seles šova ne gleda in da ste ji podrobnosti po svoje predstavili.Če bi ga gledala, bi lahko povedala, da se je Lidija gledalcem prikupila, ker je topla, ljubeča, čustvena, delavna, materinska, učljiva, iskrena, ravno ...prikaži več prav otročja in zabavna. Ima čudovita sinova, zelo povezano družino. Premalo slovenskih družin je takšnih. In tu imajo starši pomembno vlogo. Lidija ne more biti slab človek, če je sinova vzgojila v dva čustveno zrela osebka.Tudi Lidija se ne boji pokazati svojih čustev in v oddajah v živo so to tudi "izkoristili". Če je eno minuto dneva jokala, ostalih 23ur in 59 minut pa se smejala, so tisto minuto sigurno pokazali.Človeška je, skozi šov je rasla, spoznavala svoje sposobnosti vedno znova.Zato se je ljudem prikupila.Iztok ni bil zanimiv niti za ustvarjalce šova, Po nominacijah recimo se je zgodilo, da so ostali morali vsi čakati še na izjave, on je lahko šel spat. Znal je kuhati, ampak tu gre za šov.Če je

  • graff 14:15 11.december 2013.

    Dogaja se nam ex-yu, v stili Kosova, BiH in Črne Gore.. Prleki in Štajerci kot Prekmurci bodo glasovali za svojega, pa četudi ni vreden počenega groša.Poglejte sliko v parlamentu pa vam bo jasno, če pa pogledate državne investicije v zadnjih ...prikaži več 15 letih, ko je to območje pobralo 70% vseh proračunskih investicij, ko imajo asfalt v vsako zidanico, pločnike itn. vam bo kristalno jasno. Še bolj se vam zbistri um, ko ugotovite, da davkoplačevalci, denimo iz Gorenjske ne morejo dobiti ne Škofjeloške, Blejske ali Martuljške obvoznice, gre pač vse tja v smeri slovenskega Kosova-Desternika. Absurd vsega je, da so še bolj nerazviti v vampih, po hišah pa naščijejo vse.

  • trobenticazelena 21:39 11.december 2013.

    Če je bistvo kuhanje, potem bi lahko izbiral zgolj Bine. Večina gledalcev hrane ne okusi, "okusimo" pa karakterje ljudi. Eni se nam bolj prikupijo, drugi manj.Iztok je bil vedno bolj v ozadju, se držal kuhanja in o njem samo ...prikaži več vemo, da zna kuhati. No recimo.Iztok še sam na sebe ni pripravljen. Ni samozavesten in ni pripravljen na zmage v življenju. On se je podzavestno sabotiral. Ni druge razlage za to, da nekdo, ki praktično že celo življenje kuha, postreže surov krompir, surovo meso. Takšne otroške napake je delal in to ni bilo nič drugega kot podzavestna sabotaža samega sebe, ker se boji zmagovati v življenju. On je to opravičeval s tem, da ima smolo.No nazadnje je pa na stol še Lidijo vzel, ki je pred tem dva močna kuharja ven spravila. Prav podzavestno je iskal in izbral možnosti za lastno sabotažo. Da sam sebi onemogoči zmago.Krivi so seveda drugi. Gledalci, ker jim ni bistvo kuhanje. Smola, ker se ga drži. Tomaž, ker ga je poslal na vroči

  • trobenticazelena 21:39 11.december 2013.

    Gledalci, ker jim ni bistvo kuhanje. Smola, ker se ga drži. Tomaž, ker ga je poslal na vroči stol.Gledalci prav radi gledamo nekoga, ki je boljši. Ampak mora imeti tudi KARAKTER. To ima pa Tomaž. On je vesel, pozitiven, ...prikaži več dobrovoljček, samozavesten, gre na ziher. Ne bo ali pa ne bo. On gre na bo in on gre na zmago. Zato tudi tolikokrat zmaguje in gledalcem se je prikupil, četudi je daleč najboljši. Prikupil se je s svojim karakterjem. Ni zloben, nima zlobnih namenov, drugim je še večkrat pomagal. Saj Iztok tudi ni zloben, ampak je raje vse držal zase, delal zase, hotel samo on, ni močen karakter, ni prepričan vase.Karakter in slaba samozavest sta ga nesla.To bi gospa Seles vedela povedati, če bi gledala šov. Je pa odgovor v čisto drugi luči, ker ste ji s takimi podatki pač postregli.Sicer pa nehajte že govoriti, da je to šov gostilna išče ŠEFA. Lani ga je iskala. Letos je zgrešen koncept nekoliko spremenjen. Letos se išče zmagovalca, ki bo

  • David Štular 16:05 11.december 2013.

    pop TV SVINJARIJA ste...zmanipulirani do AMENA... kako je lahko premagala izija ????? ne me ****** ni vazn kok znaš važn kuhat važn da si lep pa slovenij ušeč in zmagaš na usakmu šovu... bravo res bravo ne gledam več teh svinjarij!!!!!

  • erikkk 14:31 11.december 2013.

    Lidija je res super punca ... za moje pojme si tud zasluži zmago ... me pa zanima od kod ji tista kuharska čepica ... zgleda skoraj tako kot tista na zapornikih iz Auschwitza.

  • valdot 14:43 11.december 2013.

    Jaz pa mislim, da se igra tu popolnoma drugačna igra. Verjetno ne gre za tako veliko priljubljenost Lidije, ki je vsak trenutek drugačnega razpoloženja. Lidija je vsa vzhičena nad rezultati glasovanja, po moje pa je le orodje Tomaža in njegovega ...prikaži veča glasovalnega stroja, ki ima nalogo izločiti tekmovalce, ki bi bili lahko Tomažu nevarni. To se da slutiti že iz zadnjih nominacij. Ko so najprej izločili Mitjo, sedaj pa še Iztoka, sta nasproti Tomažu tekmovalki z najmanj znanja, ki bi morali že zdavnaj zapustiti šov, Vsaj Lidija. Če zmaga Tomaž, kar verjetno bo, ker se je to govorilo že v sredini šova, to zagotovo ne bo neka častna zmaga. Prav iz tega razloga zmage Tomažu ne privoščim (ker nima jajc), kot je rekel v intervjuju Iztok.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.