Slovenija
61 ogledov

Za prazno stanovanje trikrat več davka

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bingbong 23:52 07.oktober 2013.

    Če take zakone predlagajo levičarji, predstavniki socialdemokracije imam raje trojko, štirko, petko, ali da nas priključijo kaki drugi državi, ker to ni več državi podobno. Če si kdo lahko privošči danes prazna stanovanja zakaj samo 3 krat več davka zakaj ...prikaži več ne 5 krat več, saj je isto, itak jih bo država nacionalizirala prej ali slej. Za tipe iz klana Pokradimo Slovenijo me ne presenečajo takšni predlogi, toda za naše najbolj elitne levičarje Socialne lopokrate, da je taka rešitev sprejemljiva mamicu jim j.. po spisku. Se sploh ne čudim, če bo obsojenec namesto v zaporu dobil mesto predsednika vlade s 50% podpore, še jaz prokleti levičar razmišljam, da jih podprem, raje kot te sedaj ali Kardeljeve vnuke in kakšne bolne liberalce, ki bi nam še iz riti ven jemali.

  • Pepe007 06:59 08.oktober 2013.

    Resnični cilj je, da se starim ljudem vrednejše nepremičnine pobere. Ni več nekih špekulantskih poslov na gospodarskem področju, privatizacija se je ustavila... Pripravila se je zakonodaja, ki omogoča bogatenje na nepremičninskem področju.

  • ocean 07:23 08.oktober 2013.

    Naj še enkrat ponovim, da so bili že ob nakupu nepremičnin in opreme v njih pobrani že vsi davki. Pobiranje davka za nekaj za kar je bilo že poravnano v celoti je navadna kraja. Kraja pa je kaznivo dejanje. Iz ...prikaži več tega sledi, da sprejemamo take zakone, ki so sami po sebi kazniva dejanja. Verjetno bo slej ko prej vse tiste, ki take zakone predlagajo, sprejemajo in izvajajo, pač kazensko preganjati. Tudi prispevek za mestno zemljišče je sigurno neupravičen, ker se pri tem naštevajo ugodnosti( bližina avtobusnega postajališča, javnega parkirnega prostora.........) za nekaj kar je bilo zgrajeno iz denarja tistih, ki se jim odmerjajo ta davek. Se pa strinjam z predhodniki pri pojasnjevanju smisla pobiranja-kraje privatnih nepremičnin. Škoda, da smo pri nas razpustili skoraj vso vojsko, da ni možen podoben ukrep kot v Egiptu.

  • Prudi 22:57 07.oktober 2013.

    Super zakon. Moja stara mama živi sama že peto leto v hiši, ki sta jo z starim atom na roke zgradila skozi življenje. Lani je država hišo ocenila na 560k. Zdaj naj mi razložijo kako naj ona zdaj plača davek ...prikaži več z penzijo od 394€. Škoda besed. In pravijo naj bi starejši uživali v zasluženi penziji.

  • anze40 00:14 08.oktober 2013.

    Vse enkrat mine, pa bo tudi to....

  • brencl 06:21 08.oktober 2013.

    Kje so sedaj vrli vstajniki ???Kje je civilna iniciativa lastnikov nepremičnin ???Kje so druge civilne družbe - ali podpirajo tako ropanje ???Ta davek bo samo še dodatno zmanjšal kupno moč že tako obubožanega prebivalstva in pognal ...prikaži več cene dobrin v nebo. S tem pa tudi prag revščine!Ali je to krizni davek ali pa razlastninjenje oz. prikrita nacionalizacija?

  • Pepe007 06:57 08.oktober 2013.

    Idealno, regres bo šel za davek.

  • privat 08:12 08.oktober 2013.

    kaj pa lopovi vejo kot krasti??? Pokradli so že vse kar so lahko,zdaj pa bodo pokradli tiste ,ki so spametjo ulagali svoje prihranke! na koncu pa kaj pa lahko pričakujemo od lopovov in lopovske politike?? Ja da kradejo še dalje ...prikaži več dokler se jih ne postavi pred roko pravice!! Kraja je pa kraja in se jim lahko nekoč vsekakor sodi...samo oblast je treba zamenjati!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.