Slovenija
56 ogledov

Za tisoč štipendij že več kot pet tisoč vlog

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • OF 12:17 25.avgust 2015.

    So pa tud bizgeci na ministrstvu, logično da bo folk navalu, saj še pred Lidlom pa Hoferjem čakajo pred odprtjem trgovine kadar je kakšna akcija.

  • maresem 12:42 25.avgust 2015.

    Slovenske Butale.

  • Papaja Popi 14:13 25.avgust 2015.

    Absolutno bi morali razveljaviti, ker so spet priviligirani Ljubljančani.Delajo se norca iz staršev in študentov.

  • Avatar čavez
    čavez 14:33 25.avgust 2015.

    Me zanima koliko teh dijakov bo opravljalo ta poklic za katerega bodo dobili štipendijo.

  • Dejan Ernst 16:00 25.avgust 2015.

    Seveda pa bi dal prednost tistimi ki še nimajo nobene štipendije

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:36 25.avgust 2015.

    Naj tistim ki prihajajo iz revnejših družin dajo prednost.

  • yeah 16:02 25.avgust 2015.

    Pa kaj še! Tisti iz revnejših družin dobijo že državno, zdaj pa še deficitarno al kaj? Omejijo naj število štipendij na dijaka po pravilu ena štipendija na enega dijaka. Če imaš državno štipendijo ne moreš dobit še Zoisove, pa ni ...prikaži več važno, kolk brihten si. Veliko ljudi je za večjo plačo tudi faks končalo, pa naj ga še tisti, ki imajo premajhno. Najlažje je živet na plečih države in zahtevat več in več. Če je sklad naredu neumnost, naj jo izpelje do konca. Če bodo razveljavili razpis, sem prvi v vrsti za tožbo.

  • Janez_53 12:23 25.avgust 2015.

    Ampak da je za dodelitev štipendije EDINI KRITERIJ hitrost prijave po principu "kdor prej pride, prej melje", je pa butasto do amena!!! S tem kriterijem imajo pač najmanj dela, kajne? In ni potrebe po selekcioniranju na osnovi šolskega uspeha, kar ...prikaži več bi se verjetno mnogim zdelo edino logično!

  • Pepe007 12:57 25.avgust 2015.

    No, danes je vse OK. Celo link za vlogo je objavljen na spletni strani sklada :).Prej pa je bila (predvidevam da za izbrance) odložena na nekem FTP-ju, google docs in še kje. Samo tam ne, kjer bi naj po ...prikaži več prejšnjih obvestilih bila. Kaj dela policija in urad za preprečevanje korupcije?

  • mijaliza 12:45 25.avgust 2015.

    Berem malo kateri poklici bodo dobili štipendije...adijo pamet strojniki? Vse srednje šole katere poznam imajo za ta poklic omejitev vpisa ker je nenormalne naval za ta poklic......vsi pravijo kako se rabijo strojniki....ja kje pa? Poznam ogromno strojnikov, ki z znanjem ...prikaži več inženirja ( obvladajo vsaj 2 programa za programiranje, 2 za modeliranje tekoče govorijo Nemško in angleško, izpiti za viličarja, žerjava ni da ni ) na MINIMALCU! Kjer jih vsi delodajalci izkoriščajo do zadnjega atoma moči!

  • ginko 12:45 25.avgust 2015.

    Vodstvu sklada postavljam vprašanje, ali si zaslužite svoje plače za nedelo, ki se odraža na včerajšnji dan pri prevzemu in oddaji vlog za »štipendije za deficitarne poklice«. Kaos na celi črti. Pogled na živčne občane v navalu za oddajo in ...prikaži večn prevzem obrazcev vaši avli vam pokaže, odraz vašega (ne)dela. Za to ni opravičila. Da pa se sesuje vaš informativni sistem, ste dokazali, da niste dorasli zahtevam današnjega časa informatike. Očitno je še vedno pravilo v javnih službah, saj bo plača, pa če tudi slabo delam. Podobna slika kup naroda kot v vaši avli, sem na poti do vas videl na Avtobusni postaji – Ljubljana. Narod zopet v neskončnih vrstah za mesečne karte za nasl. šolsko leto. A ni to maltretiranje naroda? Pa zopet javne službe. Pa naj še kdo zanika, da je v tej državi kar je državnega vse gnilo, samo plače niso gnile, glede na danes videno nedelo. No ministrica Kopačeva kakšen bo vaš "strokovni odgovor" na vse to. Za tako vodenje in nadzor je za vas primeren edino odstop - glede n

  • Dejan Ernst 15:52 25.avgust 2015.

    To so pa ljudje sami krivi k so Vsi čakal da bodo dobil na internetu, Slovenci se enostavno neznajo znajdit.Tle u krškem tud nismo mel dostopa do interneta pa smo vseeno prek Študenskega servisa ali pa Posavca dobil.. Treba ...prikaži več se mal potrudit ne pa doma na stolu sedet pa čakat :) Ter še tole je blo objavljeno včeri: Kandidati, ki še vedno ne morejo dostopati do spletne strani in ki osebno ne morejo prevzeti obrazca, ga lahko pridobijo s klicem na telefonsko številko sklada 01 434 58 97 in 01 434 10 83 ali prek elektronskega naslova deficitarne@sklad-kadri.si.Zj pa mi naj nekdo reče da ni blo možnosti dobit vloge ;) pa še preko e-uprave si lahko dobil :)Lp

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.