Slovenija
33 ogledov

Začenjajo spremljati, koliko delajo zdravniki

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • leonardo 08:38 01.september 2016.

    Zadnji čas!!! Mi je rekel prijatelj, ki dela v rentgenski ambulanti. Da jim Fakin plača samo 3 bolnike,ki jim naredijo rentgen, lahko bi jih naredili v enem dnevu 50. No, verjetno je pretiraval, vendar, tako nekako je. Kaj mislite, zakaj ...prikaži več je na ultrazvok treba čakati, če ni nujno po leto dni? Saj ne gre prav vsak Slovenec na ultrazvok. Potem pa te zdravnik vpraša : kaj nimaš 20 evrov. Pa ni samo 20 evrov ampak minimalno 60 evrov. Zakaj plačujem prostovoljno zdravstveno zavarovanje? Upam, pa res upam, da se bo kaj premaknilo. In koštrun naj malo vidi tudi to, ne samo plače

  • Jagijagi1 09:17 01.september 2016.

    javna skrivnost je da se vsi zdravniki grebejo da bi delali v Kliničnem centru v LJ!Tam vlada popolno brezvladje!

  • jakec1575 09:33 01.september 2016.

    Prav je, da smo tudi na forumih opredelili problem. Sedaj rabimo resitve. Za to placujemo ljudi, da jih najdejo. Ocitno potrebujejo spodbudo volivcev ves cas!! 2 leti so rabili na ministrstvu, da so pripravili testno skupino za meritve. 2 leti. ...prikaži več to bi morali narediti v prvih 6 mesecih. zdaj bi morali ze imeti resitev na dlani. Jaz res ne vem, kaj je delala ministrica in njena ekipa. Ne morejo sam en projekt naenkrat delat. Zato ima ministrica ekipo. Če si jo je naredila. Ne smemo več poklica policista in zdravnika degradirat, ker je to nevarno za vse nas. Govorimo o nesposobnih imenih in priimkih in posameznikih. Ne napadajmo poklica, ker potem umirajo nedolzni.

  • pulse 13:11 01.september 2016.

    Ti podatki bodo sicer res pokazali vse to, hkrati pa bodo verjetno v tujino odgnali še zadnje zdravnike, ki so v Sloveniji ostali... Je pa res, da se tisti, ki pridno delajo, nimajo ničesar za bati...

  • nostradamus 09:58 01.september 2016.

    ne mecem vseh zdravnikov v isti kos nekateri med njimi so z duso in telesom predani delu in zavezi a vecina jih oddela svoj siht s cim manjsim naporom po liniji najmanjsega odpora.1.zakaj se po ZD ne meri produktivnost ...prikaži več dr. prihod - odhod - pauza2.kako te lahko osebni zdravnik kot samoplacnika poslje k sebi v popoldansko ordinacijo3.cakalne vrste so v 80% umetno ustvarjene 4.zdravstvena blagajna in zdravstvo nasplosno naj odpikajo priseske (politicne ) ki jim dobavljajo opremo po najmanj 50% drazje od konkurence ki nima moznosti poslovanja.5.odstop ministrice je najmanj kar bi lahko zahtevali zdravniki umirajo so tepeni in dobivajo groznje se mar se kdo cudi vsemu temu ????

  • Zmago 08:52 01.september 2016.

    Tak kot navajaš, da so rak rana zavarovalnice ! Nižajo stroške (število pregledov,........), da si potem lahko delijo dobičke ! Ko bodo tam popucali, potem se bo mogoče kaj premaknilo.Za rentgen pa kar verjamem. Čakal sem 1 teden. ...prikaži več Ko sem prišel, nikogar pred mano, me poslikajo, se zunaj usedem, da zložim neke papirje, pa spet nikogar, ki bi čakal.

  • Avatar Leon
    Leon 09:33 01.september 2016.

    Delovno uspešnost posamezne bolnišnice lahko merijo s številom ozdravljenih ali mrtvih pacientov ! Znotraj bolnišnice pa potem izločijo tiste ,ki imajo najvišjo številko ozdravljenih ali mrtvih . Tiste knjige pripomb tako nihče ne bere !

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:18 01.september 2016.

    V glavnem bojo tok časa mečkal z zdravstveno reformo da ne bodo že več na oblasti. Druga oblast bo pa spet svoje meritve hotla narest....

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:19 01.september 2016.

    Mislm sj je pohvalno da se meri zadeve ane..nč ne rečem..super ampak...res imam občutk da na konc ne bo nič večjega iz tega. Upam da se motm.

  • Pepe007 13:41 01.september 2016.

    Nekako mi ni jasno, kako tega ni možno bolj ali manj natančno zmeriti na osnovi podatkov, ki so osnova za fakturiranje.

  • dd 08:12 01.september 2016.

    Kako bodo zdravniki sami sebe nadzorovali? Mislim, da to ne bo prav verodostojno. Zdravnikovo delo naj ocenijo bolniki, pa se bo takoj videlo, kateri so tisti zdravniki zabušanti.

  • smejka 09:11 01.september 2016.

    Enako velja za specialistične preglede...na MR sem čakala 2 meseca in ko sem prišla (20 minut pred naročenim terminom), nikjer nikogar.Po opravljenem pregledu zunaj nikogar.Še nekaj časa sem čakala da so mi vrnili dokumentacijo in tudi v tem času nikogar...halo!To ...prikaži več pa verjetno tudi zdravnikom paše, sicer bi ukrepali.Dela ali ne dela-plačo ima.(sicer bi bila najraje, da zdravnika nihče ne potrebuje)

  • smejka 09:19 01.september 2016.

    dd- se strinjam.Sem bila naročena v ambulanto za ščitnico v Novi Gorici, k dr.Fabčiču(paraolimpijec).Bila sem prva naročena, ob 14:00.Prišla sem zgodaj, tako, da sem bila v čakalnici že 15 minut prej.Prijavim se in čez minuto dve odpre vrata zdravnik."Vas bi ...prikaži veči motilo, če kar začnemo in stopite naprej?", vpraša.Prijetno presenečena sama in še dve pacientki, ki sta tudi že prišli.Povedala sem mu, da prvič slišim kaj podobnega.Pa mi je odgovoril, da je prav, da vpraša, ker sem pač naročena za ob 14:00.Kapo dol mojemu zdravniku...pravi zdravnik je.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:25 01.september 2016.

    Samo ni veliko takih,žal.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.