Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
46 ogledov

Zahteve po odstopih vodstva UKC nerelevantne

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 12:00 27.maj 2015.

    Problem je, ker ima sama še dosti več na grbi in neke mutne posle na obali z zemljiščem pod bolnišnico. Podrobnosti se ne spomnim, je pa bilo precej člankov ob času.

  • maresem 12:39 27.maj 2015.

    ,..... in spet bo roka koko umila.

  • valerijakregar 20:14 26.maj 2015.

    politično kadriran,večni direktor , sprenevedavi vrhunec.pravi da delajo dobro.ukc pa vsa leta v rdečih številkah.....ker pod njegovim vodstvom še vedno odtekajo milijoni našega denarja raznim "posrednikom" .....zemlja@rich, dimnik in ostala hobotnica ...........ter nakazila provizij na račune zdravnikov, ...prikaži več zlate palice......pa to........dokler bodo 80-letni starčki s političnim pedigrejem še vedno lahko nemoteno nastopali v vlogi "lobistov", sprememb na bolje ni pričakovati.vrhunec pa njihova lutkica !OGABNO !

  • maresem 07:00 27.maj 2015.

    Upam, da bo imela ministrica "jajca" in to skorumpirano vodstveno bagro zmetala s položaja in naredila tudi čisto in red v zdravniških vrstah. Seveda pa tudi vrnila pozitivno vzdušje v delovna okolja.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:07 26.maj 2015.

    Kaj pa vem... sistem je lahko še tko dobro napisan sam če ne bojo dobri ljudje na položajih ti to ne pomaga kej dost... Da bi bila to rešitev ne...je pa res da se sistem da izboljšat in da je ...prikaži več to tud eden od korakov k rešitvi oz. zadovoljivem izboljšanju stanja.

  • jakec1575 21:31 26.maj 2015.

    Nasprotno. odstopi so nujni zaradi streznitve. Plačano spanje ponoči, nemotenje, telefonsko posredovanje so hitro postali standard, ker ni nadzora in ker obstaja cehovska solidarnost. Normativi oz. izvajanje normativov preprečuje, da bi kvaliteta storitve in dejavnosti skozi leta padla. Ker ni ...prikaži več nadzora se je to zgodilo. In sedaj na okope branit. Pomanjkanje samorefleksije in zahtevanje posebnega statusa je le pika na i. Zato so odstopi nujni. Sveže krvi je v zaledju dovolj. Domače, diaspore in tuje.

  • vzev 22:53 26.maj 2015.

    V nekaterih državah (malo bolj na vzhodu), se vodstvo odmakne že zaradi najmanjših napak svojih podrejenih. In se za te napake tudi sami počutijo odgovorne. Nekateri delajo celo samomore, ker jim je sramota, ko pride do kakšne težave, pa čeprav ...prikaži več niso mogli ničesar spremenit. V Sloveniji pa se vsi tako bežijo od odgovornosti in jo prelagajo na druge. A ko pa se odpre možnost za dobro plačan stolček pa so prvi tam.

  • PPiikkaa 00:17 27.maj 2015.

    V Kliničnem centru že stažist, s komaj nekajmesečno delovno dobo lahko uredi, da njegova stara mama preskoči vrsto.

  • mph 00:25 27.maj 2015.

    Seveda bi ti energično zavrnila možnost prekoka vrste, si preveč poštena in oh in sploh. Uaaaa... za se zjokat nad tem vrtičkarskim narodom. Namesto, da bi se ukvarjali raje s tem, da ne bodo potrebne vrste ali, da bodo za ...prikaži več vse v mejah normale. Ampak za to doseči, bi pa rabili predvsem dobre gospodarstvenike. Problem je, ker so sicer dobro plačani ampak ekstremno nesposobni.

  • mph 00:27 27.maj 2015.

    Žal pa dobri ljudje nikoli ne pridejo zraven korita pa smo na začetku. In ljudje volijo vlade, ki samo še bolj utrjujejo takšno stanje. Za se res zjokat. upam, da prihodnjič zmaga edina prava socialistična stranka, ZL. Do sedaj narejeno ...prikaži več škodo bodo težko popravljali, so pa edino upanje kar zadeva mene, da se vsaj po malem začnejo stvari normalizirat. Na oblasti rabimo socialiste, ne kapitaliste. In jasno ena država ni dovolj, začelo je z Grčijo, Španijo, ... upanje je zaenkrat, da se bodo množile. In upajmo, da se ne bodo prehitro pokvarile.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.