Svet
103 ogledov

Zakaj je v siru manj lukenj?

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:50 30.maj 2015.

    Eden od strokovnjakov, ki preizkušajo sire mi je povedal, da kvalitetni siri imajo luknje in da če v siru ni nobenih lukenj po navad tud ni tok kvaliteten sir.

  • 4krogci 22:13 30.maj 2015.

    Sire z luknjami metajo stran oz jih uporabijo za druge stvari, sej kao so premehki,preveliki,neprave oblike,... (to velja za sire proizvedene v sloveniji!) In zato se trudijo da je lukenj čim manj. Če pa želiš kvalitetn sir pa rabis luknje, ...prikaži več, luknje se pa naredijo zaradi bakteri v siru, kar pomeni: če je prostor kjer sir proizvajajo preveč sterilen tud sir nebo dober! Najbolši siri so pa tko iz visokogorskih planin, kjer še tekoče vode nimajo, ne pralnih strojev za "plenice" prat,...

  • VonLiegenStuhl 16:05 31.maj 2015.

    Zaradi bančnih lukenj.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.