Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
148 ogledov

Zakaj ne kupite najcenejšega izdelka?

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar čavez
    čavez 07:58 05.november 2015.

    Čestitam se strinjam.http://www.banggood.com/http://www.dhgate.com/#hp1507-logo

  • edstark 09:02 05.november 2015.

    www.aliexpress.com ga zmaga

  • h3o 10:31 05.november 2015.

    ja, malce je bedno,če dobiš slabo robo. slaba roba s slabo znamko , neznano znanko je nekako opravičeno, vendar slaba roba z dobro znamko ti pa vzbudi nelogičnost. vendar, vsaka zadeva crkne. Fora je, da je na trgu pač dobra ...prikaži veča stvar in šrot. Vsak pa hoče kupiti dobro ceno za malo denarja. Preden kupujem, vedno pogledam ocene uporabnikov, to je najboljši kriterij.

  • Dixon 10:37 05.november 2015.

    Zato pa se vedno več stvari zavrže, ker se kupuje poceni in nekakovostne izdelke. Ne pravim, da so vsi izdelki v Hoferju nekakovostni, a veliko teh kopij originalov se jih ne more primerjat z izdelki originalnih blagovnih znamk. Ti poceni ...prikaži več izdelki so velikokrat vabljivi, a to samo povečuje potrošnjo. Sedaj pa se vprašaj, če ti je kateri izmed teh izdelkov zdržal dlje kot 3 leta...

  • edstark 07:45 05.november 2015.

    Bravo!Sam tudi ne kupujem več priznanih znamk, ker danes bolj velja kot kdajkoli predj, da plačaš samo ime!Vse je narejeno ponavadi v isti tovarni in se prodaja pod različnimi imeni, s tem da so lahko razlike v ceni ...prikaži več tudi več kot 100%.Sam sem se naučil precej zaupati Hoferju in tam kupujem skorajda vse od kosmičev do motorne žage in računalnika.Predvsem me je Hofer prepričal s 3letno garancijo in s tem da nikoli ne komplicirajo če mram kaj vrniti.Znamke so mrte in jih kupujejo samo še "pomembneži". V bistvu je tako, da ko danes nekoga vidim da je kupil neko drago znamko in jo drago plačal (kvalitete pa itak že dolni ni) se mi zdi da je manj pameten.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 09:11 05.november 2015.

    "V bistvu je tako, da ko danes nekoga vidim da je kupil neko drago znamko in jo drago plačal (kvalitete pa itak že dolni ni) se mi zdi da je manj pameten."Jz enako razmišljam. To tisti kupujejo ki se ...prikaži več jim ne da razmišljat, ki ne znajo posikat dobrega razmerja med ceno/kvaliteto in potem kupujejo tisto kar se sliši da je kakovostno. Pač kupujejo po principu otroka ki se mu ne da razmišljat in to nerazmišljanje plača z 50-100% višjo ceno.

  • jakec1575 18:27 06.november 2015.

    Če je šlo za nemški stroj, ni dvakrat za reči, da je imel sprogramirano napako po izteku garancije. ;) Znamke so dvorezni mec. Nekatere zagotavljajo kvaliteto, druge zivijo na racun preteklosti. Konkretno omenjeni stroji se za iste znamke, razlicni modeli ...prikaži več sestavljajo v Beku, boscu, gorenju. Eden za drugega delajo in tako optimizirajo proizvodnjo. Z znamkami je pa tako. Naredit kaksno traja 20-30 let. Prinasa ti ekstra profit iz izvoza, če znas prodajat. Mi smo pa kako prirocno, prodali vse slovenske znamke, ki so kaj veljale. Ustvarili smo v 20 letih tudi nove, vrhunske. Znamk se ne prodaja, če res ni nujno.

  • Danijela Vrečič 13:23 05.november 2015.

    Kaj pa če kupiš nov stroj - v tem primeru kar slovenskega, ker mama pa še vedno prisega na ''domače'' ne preveč komplicirano, pol ga pa priklopiš, pa takoj crkne.. klinc pa 5 letna doplačana garancija brez stroja si pa ...prikaži več še 14 dni, ker ga peljejo na popravilo, kljub temu, da si kupil nov stroj ne moreš prat...a da bi ti dali novega..ne to pa ne, saj ga bomo popravili gospa...ja pa kako, če sem kupila nov stoj hočem nov stroj pa pika...Sam mami se pa ni dalo kregat in so jo lepo okrog prinesli...ne hvala. Raje še vedno plačam malo več...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.