Slovenija
31 ogledov

Zakon o vladi na ustavno presojo?

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • graff 17:15 07.februar 2012.

    V teh hudih časih, ko je 120.000 ljudi na cesti, ko mladi nimajo služb in perspektive, ko država tone zaradi kraj in dolgov, je prvotnega pomena za vse nas, oživitev gospodarstva, izhod iz finančne in gospodarske krize, ne pa, ali ...prikaži večli ja ,ali ne kulturno ministrstvo, tožilstvo ipd. Perspektiva delvcev ni v obstoju kulturnega ministrstva, ampak kulturi poštenosti, iskrenosti, dela, razumevanja in ustvarjanja. Kultura je širši pojem kot nam ga dolga leta priviligirana kasta ,,kulturnikov,, prikazuje. Večino delavcev v Sloveniji si že dolgo ne kupuje knjig, ne hodi v gledališča, Cankarjev dom in druge kulturne hrame, ker preprosto nima denarja zato, ali je t kulturno????SD, strreznite se vendarle že enkrat in ne nasedajte kapitalskim floskulam v ozdaju.

  • KLOBO 17:40 07.februar 2012.

    Vse stranke so se pred volitvami šopirile, katera bo bolj zmanjšala ministrstva. Tudi Jankovićć Opanko je bil med tistimi, sedaj ko je ta vlada bistveno zmanjšala ministrstva, izključno zaradi varčevanja, bi se pa v (K)PS šli jebanja preko US!! Ne ...prikaži veče zajebavajte in podprite vlado, da se bo že enkrat začelo delati za SLOVENIJO, ne pa te oske lobije, dirigirane iz Murgelj!! SD, če ste državotvorni in ti Pahor, ki zelo dobro veš, kako je z metanjem polen pod noge, saj so ti jih metali tako levi murgleži, kot desni, napravi red v svojih vrstah in zavrnite Jankovićeve iluzije, podprte od brkatih starčkov!!

  • Stolp 18:07 07.februar 2012.

    Točno se ve kdo je v ozadju: Mr Bean, palček iz Murgelj in rdeči brkonja! Ti hočej o tudi za ceno še nadaljnega propadanja Slovenije zavreti oblikovanje nove vlade! Prva stvar za Janšo, ko pride na oblast: LUSTRACIJA!

  • privat 21:05 07.februar 2012.

    Vsi so oni lumpi...in še vedno delamo za minimalno plačo in obljubljajo nam revščino za penzijo!! Kako takim ljudem verjeti??

  • Tupamaros 09:35 08.februar 2012.

    Slovenija nujno potrebuje vlado čim prej. Zdaj ko bi čez 3 dni bila potrjena in zamenjala staro v zgodovini najbolj nesposobno ter začela delati se najdejo užaljeni nesposobnež,i ki niso bili sposobni sestaviti koalicije, da nagajajo v škodo države.

  • nostradamus 18:29 07.februar 2012.

    pahor bi ze dvignil roke od jankovica a kaj ko malcek iz ozadja se kar naprej rovari mar se levica res tako zelo boji nove vlade mislim da je cas da si v sloveniji enkrat za vselej nalijemo cistega vina ...prikaži več neprestano ocitanje in pljuvanje nas ne bo pripeljalo iz krize morda pa nekaterim ki vodijo niti iz ozadja niti ni do tega da se slovenija postavi na noge

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.