Zdravje /zdravje/aktualno
58 ogledov

Zaloge na spodnji meji

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:30 18.avgust 2016.

    Če se prav spomnim se je nekaj časa nazaj govorilo o tem da se kri pošilja v Avstrijo v obdelavo potem pa del teh proizvodov proda in da se dogaja čudo s tem denarjem." Portal še piše, da ...prikaži več je minister včeraj »urgentno«zahtevali pojasnila od direktorja Zavoda Igorja Veluščka, ker ta informacij doslej ministrstvu ni želel posredovati."Sumljivo je tud to da je Igor zavlačeval z predajo informacij po izbruhu afere. Morda je imel polne roke dela da za nazaj "uredi" dokumentacijo.

  • allstarr111 20:15 17.avgust 2016.

    Men je vse lepo in prav, spodbujam take zadeve, mi gre pa na živce ker v SLO zdravstvu izgine letno več kot pol miljarde evrov, noben ne ve oz vsi vemo kam gredo a se nihče ne zgane, po drugi ...prikaži več strani pa kljub obveznemu + dodatno + zavarovanje proti čakalnim vrstam "kao" še vedno čakaš in tudi vsa zdravila večino kr lepo doplačuješ, pa za koji K potem vsa ta zavarovanja ? aja vemo zakaj, molzne krave smo oz bolj teleta.

  • jakec1575 01:04 18.avgust 2016.

    "strah pred velikimi tekmami, strah pred zmagami, strah pred bojem za medalje. Za velike rezultate je treba imeti srce in pogum. Mi tega nismo imeli" besede selektorja rokometne reprezentance, ki veliko pove o volji in resnicni veri Slovencev v mogoce ...prikaži več doseci pošteno državo. Zato ze 25 let ne zmoremo urediti zdravstva. ker ni poguma politike in volivcev. ker vsak frizira svoje drevo, nihce pa ne zna urediti gozda.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.