Slovenija
24272 ogledov

"Omejili so nam vstop v trgovine, zdaj naj bi pa v njih delali"

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Solton 13:27 23.september 2020.

    v nedeljo zapret štacune pa gotovo, al nej pa plačajo zaposlene za delo ob nedeljah 300 %...če bojo pa zadi tega odpuščali pa tudi ne bo velke škode, ker za tak mali denar k ga prejemajo zaposleni po trgovinah, se ...prikaži več niti ne splača hodit delat, ker tudi osnovnih stroškov ne pokriješ.

  • brencl47 18:20 23.september 2020.

    Če imaš za trgovine na razpolago mesečno porabo 700.- EUR, boš pač porabil v 6. ali pa 7. dneh. Trgovci nikakor ne bodo na zgubi, prej na dobičku, saj bodo stroški zaposlenih manjši za en dan! Drugače povedano: v litru ...prikaži več je vedno in samo 10 dcl, pa pretakaš kolikokrat hočeš!

  • Avatar vec
    vec 18:40 23.september 2020.

    Jest sem mnenja da naj LE lastnik odloča kdaj bo imel odprto, njegov kapital in rizik, Naj tudi sam odloča, nima kej država regulirat kdaj bo kaj odprto in kdaj ne, Refendum pa naj upošteva kdor ga hoče, kdor ne ...prikaži večne pa pač ne. akor 20 let nazaj smo mel kaj ? mercator, delikateso ter emono, danes nimamo NIČ

  • Albatroz 06:03 24.september 2020.

    Najbzaprejo vse razrn življensko potrebnih stvari bencinska naj samo gorivo prodaja ob nedeljah in zdravstvena ustanova naj nudi nujno medicinsko pomoč druga naj bo zaprto ker so vsi ljudje in vsi bi naj imeli enake previce in dolžnosti

  • jgm 14:20 23.september 2020.

    Trgovine so le delček tistih, ki delamo ob nedeljah. potem naj zaprejo še vse gostilne (tudi kelnarce so rade ob nedeljah doma), pa bencinske črpalke. itd. Skratka ob nedeljah naj nihče več ne dela.

    • tlacan 14:31 23.september 2020.

      Se popolnoma strinjam pa naj bodo v nedeljo šli k maši tudi policaji, cariniki, gasilci, vojska, zdravstveni delavci, črpalkarji . . . skratka vsi !

    • toros 19:45 23.september 2020.

      Snežinko saj tudi tankaš lahko v soboto. Jaz delam vse sobote, tudi po 18 ur sem že delal ko je bila potreba in končal v nedeljo zjutraj. Sicer ne grem skoraj nikoli na nedeljo v trgovino, razen če je res ...prikaži več nuja a to lahko preštejem na prste ene roke v celem letu. Se strinjam kot je že nekdo napisal, trgovine če želijo naj bodo odpre na nedeljo, delavci pa za to pošteno plačani.

    • tlacan 10:45 24.september 2020.

      V Sloveniji so za delavca vsi dnevi enaki. Delavec ne sme delati več kot 56 ur na teden, med delavnimi dnevi mora imeti vsaj 11 ur počitka, če dela ob nedeljah ali praznikih mora imeti poleg plače še dodatek, ki ...prikaži več je v trgovini 100% za nedeljo in 240% za praznik. obvezno mora imeti vsak teden 1 ali 2 dni prosto (odvisno od urnika). Tako dobrih pogojev nima nobena od "nujnih služb". Država pa bi morala poskrbeti, da delavec dobi tisto kar mu gre po kolektivni pogodbi !

    • tlacan 10:45 24.september 2020.

      Snežinko, Kdo si ti, da lahko odločaš kaj je pomembno za drugega ? Vsak vidi prioritete v nečem, kar je za drugega mogoče nepomembno. Samo pošten odnos do delavca, pa bomo vsi zadovoljni tudi če bomo delali v nedeljo !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.