Slovenija
175 ogledov

Zaradi lažnih zdravniških opravičil doslej obsojena le ena oseba

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • valerijakregar 09:25 24.oktober 2016.

    "Ocenjujemo, da k manjšanju možnosti zlorabe institutov odloga oziroma prekinitve kazni z lažnimi zdravniškimi potrdili lahko prispeva tudi novost, ki je bila urejena z lanskoletno novelo ZIKS-1F, ki določa, da mora obsojenec za namen odložitve oziroma prekinitve kazni zapora v ...prikaži več rednih časovnih intervalih (vsak mesec) predložiti novo potrdilo o obstoju razlogov za prekinitev oziroma odložitev kazni," pravijo na ministrstvu za pravosodje.---------------------------------zakaj imam občutek, da ima maltar doma spravljene kar fotokopije teh potrdil !!????še malo, pa bodo "njegovi miljoni" zastarali !!!!!!!!!!!možno le pri nas !!!!!!!MARŠ V ČUZO maltar@co. !!!!!!!!!!le zakaj so zadnjič na predlog sds da kriminalna dejanja ne zastarajo, le-to v vladajoči koaliciji zavrnili ??????? !!!!!!!!!!!!!PRITISK ZNANIH LOPOVOV JE BIL PREVELIK.............

  • Žurnalček 08:43 24.oktober 2016.

    Kaj , a so tele barabe šolarji , da jim navadni dohtarji izdajajo opravičila. Seveda , banda si je sama pisala zakone , pa za delavca velja - bolniška - od strani zdravstvene komisije ZZSZ , za pridobitev bolniške barabi ...prikaži več , pa lahko opravičila za bolniško od aresta , pišejo tudi zobozdravniki ! Hebate države !

  • Avatar Leon
    Leon 08:58 24.oktober 2016.

    Kdo izvaja nadzor nad izdajanjem zdravniških mnenj obsojenim osebam in kako je možno, da isti zdravnik obsojencu zdravniška opravičila piše 17 let ?........ To omogoča pravni hegemonizem , etični in moralni kodeksi ,ki jih zagovarja vsaka aktualna vladajoča klika. Tukaj ...prikaži večj se rdeči in beli ne izključujejo ampak složno delujo .

  • malonaokoli 11:42 24.oktober 2016.

    slovenija ima zakonodajo zelo dobro urejeno do zneska dolga v vrednosti do 5.000 € vse ostalo je izguba za narod.

  • Franjo Erman 17:58 24.oktober 2016.

    zapret še dohtarja kot sostorilca, ne vidim druge možnosti.

  • samo.jst 07:28 25.oktober 2016.

    elita si je napisala zakone... to je to. Redno zaposleni v primeru odsotnosti daljše od števila dni, ki ga mora pokriti delodajalec gre na komisijo in komisija odloči ali je odsotnost upravičena ali ne.... pri teh barabah pa zadostuje le ...prikaži več en listek mesečno in stvar rešena. United sLOVEnistan! Pod kritiko!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.