Pod streho /pod-streho/varcna-hisa
19743 ogledov

„Zaradi visokih cen energije nam to zimo grozijo nemiri in spopadi“

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Željko 08:36 13.julij 2022.

    Končno nekdo ki ima možgane. Trenutno je elastika pri ljudeh že zelo napeta, potreben je še čisto mali sprožilec pa bo počilo in počilo bo močno po vladah Evrope.

  • Avatar luckyss
    luckyss 08:42 13.julij 2022.

    "Drugi najvišji uradnik v EU, je dejal, da mora grožnja nemirov to zimo, ki je posledica invazije Vladimirja Putina na Ukrajino".............Seveda je to laž. To je posledica bedastih ukrepov EU, ki ne škodijo Rusiji ampak Evropi in ki jih diktira ...prikaži veča pajac Zelenko z ameriške vrvice !!

  • nezemljan 08:53 13.julij 2022.

    ... pravite, da rusija uporablja vse vzvode, da bi povzročila nesoglasja med evropskimi prebivalci in politiki ... če bi bilo temu tako, bi zaplenila vse premoženje tujih podjetij v rusiji (enako kot delajo države z ruskim premoženjem), v celoti zaprla ...prikaži več "pipco" z energenti v evropo, slednje preusmerila na kitajsko in indijo, posledično bi se evropsko gospodarstvo "sesulo", nastali bi nemiri, nezaposlenost, marsikje tudi lakota ... ... politika naj išče rešitve v iskanju miru, ne oboroževanju ..

  • rafo 08:56 13.julij 2022.

    to je posledica ukrepov bedakov v Bruslju

  • h4ck3r 08:31 13.julij 2022.

    Enostavno...recite "NE" Ameriki in njenim apetitom in bodo tako kratkoročne kot dolgoročne težave rešene.

  • Skias 09:12 13.julij 2022.

    Kar se pa tiče Evrope se pa spomnite na Anglijo in "Noričak" ko je takratni premier kričal to so bili Rusi oni so uporabili strup isto časno so se pa preiskovalci čudno gledali, ker niso imeli pojma s čim imajo ...prikaži več opravka. Skratka če Evropa noče imeti še večjih protestov kot so že na Nizozemskem mora spremeniti politiko in odpraviti vse sankcije, ki jih izvaja proti Rusiji. Oni so tu ne Američani in njihovi skladi (black rock), ki vidijo somo $$$$

  • rd2dmk2 10:16 13.julij 2022.

    razpustit EU in njihove birokrate poslat delat. mislite da je vojna v ukrajini kriva. zraven nafta bolj teče kot med zalivsko krizo, napadom na iran ali irak. zakaj potem taka štala. ja vprašite se odkod denar ki tako gladko prihaja ...prikaži veča za koronske ukrepe ? ste se vprašal kaj je neto in kaj bruto vplačnik v EU in kolk so se prispevki za članstvo vEU povečal ? niste. se pa dajte.3 mesece je svet stal, paga ni konc. ja pa nafta bila zastonj. pa dajmo še enkrat. samo zdej pa brez vojnih dobičkarjev.

  • Avatar pantani
    pantani 11:29 13.julij 2022.

    Jim kuzla v tazadnjo skače!!!

  • Toma 10:43 13.julij 2022.

    Saj je premog do zemlje bolj prijazen kot plin! Pri izgorevanju nastaja dim, ki zastira sonce in s tem ohlaja ozračje medtem, ko plin le dviguje CO2.

  • Skias 09:07 13.julij 2022.

    30 let v politiki pa še vedno politizira in d*** meša. Tale energentska kriza se je začela dosti pred to vojno. Evropa rabi hrbtenico in namesto, da vlaga denar v orožje in s tem podaljšuje to agonijo naj raje vloži ...prikaži več v to kar dejansko rabimo. Omenja premog ha ha ha ta je pa dobra. A je kdaj pogledal graf CO2 kuponov? Cene divjajo navzgor. Če pogledaš kako novico iz Avstralije lahko vidiš, da imajo že sedaj velike probleme, ker so cene premoga skozi streho + ti kuponi.

  • becar 16:24 13.julij 2022.

    In ti bedaki bi šli na električne avtomobile, še zdaj manjka elektrike. To ne moreš verjet, kakšne butelne imamo v Bruslju!

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 17:12 13.julij 2022.

    Kar nej se tresejo, Uršulo, kurcomahalca po klavirju, senilnega Joea in komplet bruseljski parlament razfukat, kot francosko skuščino, potem pa Vladimirja spet prepričat, da nam odpre pipce in se mu lepo opravičijo, butlni evropski!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.