Slovenija /slovenija/crna-kronika
9 ogledov

Zato ste čakali na avtocesti

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Tupamaros 08:40 30.maj 2016.

    Levi pas na AC je prehitevalni pas.in je stalna vožnja po njemu nevarna in (kazniva?). Prav tako je zelo nevarno dihanje za ovratnik, popularno na slovenskih cestah.

  • eosss 09:28 30.maj 2016.

    DARS ne more kar tako preusmerit pometa na nasprotni pas, ker imamo tako "fenomenalno" zakonodajo... za kaj takega je treba najprej naredit projekt z vso ustrezno dokumentacijo, dobit vsa potrebna dovoljenja in soglasja in šele potem lahko DARS preusmeri promet ...prikaži več na nasprotni pas... žal ampak tako fajn zakonodajo imamo...

  • eosss 09:39 30.maj 2016.

    Seveda je stalna vožnja po levem pasu kazniva, ampak kdo pa nadzira to? Priznam, tudi jaz se velikokrat vozim po levem pasu, ker je desni poln šleperjev, če se vmes umaknem na desni pas, se potem vozim za šleperjem 90 ...prikaži več km/h tudi po kilometer ali dva, ker se seveda vsi zrinejo na levi pas in te nihče ne spusti nazaj... problem je širše narave in dokler se pri nas ne bodo začeli malo bolj resno ukvarjat s prometno ureditvijo, bomo pač vozili po levem pasu... žal... :(

  • Avatar mike1968
    mike1968 11:18 30.maj 2016.

    http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/203565/delo-na-cesti-ii

  • max 11:35 30.maj 2016.

    Le kam hudiča se ti mudi v nedeljo popoldan,razen v prerano smrt.Obilo užitkov v panoramski vožnji želim nedeljskim voznikom tudi v bodoče.

  • sintesi 12:12 30.maj 2016.

    DARS je kriv ker moraš ti vsak vikend svojo rit namakat v morju???? Bodite doma pa ne bo težav v prometu, kolk ene nestrpnosti. Veliko pleha na cestah, veliko možnosti za nesreče in to so pač posledice!!!!! Sem se tud ...prikaži več sam peljal ob dveh proti Ljubljani in je že takrat dišalo po težavah, bi bil čudež če bi včerajšnji dan minil brez nesreč!

  • Žurnalček 18:01 30.maj 2016.

    Evo zaradi kretena pol Slovenije stoji !

  • valerijakregar 23:05 29.maj 2016.

    ne zanima me, kdo je kriv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bolj me zanima, zakaj smo za pot od naše obale do ljubljane potrebovali 4 (!!!!!!!) ure !!!!nesposobneži od darsa bi morali odpreti pas po nasprotni strani, ki je bil skoraj povsem prazen ...prikaži večn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BANDA DARSOVA !!!!10 KM/H OD RAZCEPA SENOŽECE DO LOGATCA !!!!!!!!!!SEM PREPRIČANA, DA JE KOLONA NA KONCU SEGALA DO KOPRA !!!

  • vogue 08:38 30.maj 2016.

    si pa res kr ena, za vse je vedno kriv dars, kdo je pa kriv te pa ne zanima. se ti ne zdi, da dars nima nič pri tem, če so nekateri prepotentni vozniki bmw-jev (kar je že kar pravilo), ...prikaži več toliko "samozavestni" na cesti, kot da se jim ne more nič zgoditi. Ponavadi so prav vozniki te znamke avtomobilov kršitelji in povzročitelji nesreč.

  • Žurnalček 18:08 30.maj 2016.

    Prijatelj , ne širi traparij po medijih. Smrtno nevarna je vožnja z osebnim avtomobilom po voznem pasu na SLO AC , ker so kamioni na vsakih 100m in če pride med njimi do naleta , vas ni oz. ste pod ...prikaži večd obema kamionoma . DO naleta pa pride , ker kamionarji gledajo TV , gas imajo pa na tempomatu . Nikjer na svetu ni tolko kamionov na km kot pri nas. Najbolj varen si , če voziš 130 po prehitevalnem in ne jebeš nobenega nestrpmneža za seboj , ki ti blenda. 130 je omejitev in zdravo , će se pa razburja in me dela živčnega , pa za njegovo pomiritev pokažem nož skozi okno !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.