Slovenija
24 ogledov

Zdaj bodo delali še manj

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Veteran 22:04 23.april 2012.

    V teh težkih časih je to pravilna in utemeljena odločite ministra Gorenaka.

  • Fertel 22:25 23.april 2012.

    Butel - pravilna in utemeljena odločitev bi bila, če bi obdavčil premoženje - nekateri imajo več stanovanj, več hiš... Samo predsednik vlade ima velik vikend, kmetijo s hišo, v Ljubljani pa lepo novo stanovanje - seveda zato ne bodo obdavčili ...prikaži več tistih, ki imajo več tega, ampak udarili po revežih, porodniških, regresih, upokojencih... Policaji imajo še kako prav, da se ne pustijo da jih imajo za ovce kot druge ali pa za vernike kot si ti, ki si zgleda zamenjal boga in tukaj hvališ njegovega.

  • mrki 23:09 23.april 2012.

    A teli polcaji sploh kej delajo ? kot mam jaz iskušnje - NIČ ali pa še to zelo slabo!

  • bobr 23:19 23.april 2012.

    POLICISTKE IN POLICISTI, VZTRAJAJTE!NIMATE ČESA IZGUBIT!KO BOSTE POTREBOVALI PODPISE ZA PRAVI REFERENDUM,OSTALIM DRŽAVLJANOM OMOGOČITE PRISPEVANJE PODPISOV NA POLICIJSKIH POSTAJAH!VZTRAJAJTE!

  • Sam Pejmo 23:49 23.april 2012.

    mrki, s tem, kje bo naprasku 800 milijonov, si naj janša kar sam glavo razbija! on je to cifro ustrelu na predvolilnih nabijanjih! davke pa nekateri plačujejo na Cipru zato,.....ker jih tam pač lahko. nekateri imajo pa stalna prebivališča v ...prikaži več Monacu, nekateri si pa tudi državljanstvo zamenjajo. in, ne boš, verjel - to delajo iz lastnih (večinoma premoženjskih) interesov. ker, pač, lahko.

  • STANEK 06:46 24.april 2012.

    Policaji so povečini veliki lenuhi in brezdelneži zavidneži in hinavci .Samo opazujejo kdo kaj ima ne vprašajo se pa od kod ima .ogromno premoženja so si ljudje prigarali in sami ustvarili . Oni pa so od države dobili stanovanja ...prikaži veča in lepe kredite za stanovanja. Skoraj vsi policaji kar jih poznam pa so bili že v kaki verigi kjer bi se naj denar na lahko zaslužil vendar ker so naivni pač niso uspeli. Zato podpiram ministra pa se nikoli nisem strinjal z sestavo sedanje vlade SAMO KAR JE PRAV JE PRAV.

  • DUSANJ2000 17:00 24.april 2012.

    Stanek, pojma nimaš o čem govoriš - verjetno so ti to napisali, da prepišeš. Janšo, Gorenaka in vse ostale res vladajoče vladarje PELJI DOMOV.

  • Teja Zabret 17:44 24.april 2012.

    gospodje so zaćeli varćevat ampak žal prepozno ni mi jasno zakaj policija štrajka nekateri pa delajo pa še plaćila ne dobijo

  • Klemen Zec 18:02 24.april 2012.

    mrki, kjerkoli se pojavi komentar s tvojim "nikom" vem že naprej kaj boš povedal, saj si v vsem tako dobro poučen, pa še izkušen si zelo, a ne, da si pristaš desnice (skrajne), pa tudi ?to, da policaji ne ...prikaži več delajo nič pa ne morem verjet, edino, če sklepaš po sebi, potem pa že.

  • graff 08:18 24.april 2012.

    Mafija, ki vlada, uporablja za dosego svojih ciljev najbolj nizkotne prijeme. Na svoji strani ima skorumpirano sodstvo in medije , panično tožilstvo in prestrašeno ter zavedeno delavstvo, ki se nevarnosti, ki mu je izpostavljeno in mu preti, trenutno ne zaveda.<br ...prikaži več />Gre za UNIKUM v EVropi, kjer se policija bori proti mafiji , ki se je polastila oblasti a ker gre pri policistih eni redkih še v tej državi za poštene, pridne in narodu zveste fante in dekleta, ki jih mafija kljub dolgoletnim nenehnim poiskusom še ni obvladala, bo zmaga policistov na koncu toliko bolj vredna v očeh naroda. Pričakovati je podporo vseh delovnih ljudi, saj gre za bran temeljev te države, USTAVE RS, ki je ogrožena iz strani vladajočih klik, pogoltnega kapitala, ki je pokradel državo, povzročil visko nezaposlenost, ogrozil mnoge družine in spravil Slovenijo v težak a ne brezizhoden položaj.

  • mrki 23:08 23.april 2012.

    ma dejte nehat že nabijat s temi premožnimi ! ajde na plano kdo so in koliko bo dnarja ? ne pa kar neko počez. Sicer pa a nisi slišu da iz tega naslova se naj bi pobralo samo cca 80 ...prikaži več miljonov ! in koliko še manjka do 800 ?Dej vpraši Zokija zakaj plačuje davke na Cipru !

  • max 09:35 24.april 2012.

    Psiho Gorenak naj odpove pogodbo, vsi člani sindikata pa naj dajo kolektivno odpoved, pa da vidmo pol Gorenaka kako usmerja promet . O tem, da bi se poslanci in ministri odpovedal bonitetam in si znižali plače pa do danes še nobene besede.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.