Slovenija
29056 ogledov

Že več kot 10 let: Pozna se na našem zdravju, fasadah, zavesah!

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jazalen 07:37 01.september 2023.

    Žalostno kako je lahko manjšina nadvladala večino. Nihče ni in tudi ne bo konkretno ukrepal, saj cigane ščiti 10+ zakonov, o manjšinah. Žalostno. Le kako smo to problematiko imeli zelo dobro urejeno v Yugoslaviji, Sloveniji??? Ima kdo odgovor?

    • Avatar bobnar53
      bobnar53 08:01 01.september 2023.

      Ljudska Milica je stvari uredila "u tren oka" gumi štrudli in mal aresta, pa ni blo nobenih pritožb s strani nevladnikov in AI!

    • jazalen 08:02 01.september 2023.

      bobnar točno tako.

    • Avatar bobnar53
      bobnar53 08:06 01.september 2023.

      V našem koncu so Sinti, ki s temi cigani nočjo met nobene zveze in morm rečt, da so popolnoma nemoteči in v veliki večini socializirani!

    • Avatar Garancija
      Garancija 08:40 01.september 2023.

      V mojih časih so se policaji pripeljali v vas,so napokal v marico ene 8 ,nazaj so prišli črni in plavi kot da bi celo noč žgali kable,pa je bil mir vsaj eno leto,zdaj jim pa vodo prinesejo,da niso žejni,nobenga reda

    • popokatopetl 10:27 01.september 2023.

      Dejansko ni problem samo z Romi, tudi proti civil tatovom in nasilnežem je policija postala precej nemočna. So precej manj številčni kot je bila včasih ona ljudska milica. Predvsem pa, tudi če jih ujamejo, jih sodišče prepogosto oprosti "zaradi ekonomičnosti ...prikaži več postopka" in dejansko zato ker so sicer stroški z zapori. Sicer ne bom rekel da je strožje kaznovanje nujno rešitev, obstajajo države z mnogo večjim procentom zapornikov, ki imajo vseeno še slabše stanje kot mi.

    • jazalen 11:35 01.september 2023.

      popo naj nam bo za vzgled bolje in ne slabše. Milico bi morali uvesti ali pa pooblastila miličnikov policistom dati in bi se zadeve normalizirale. Toda kaj, ko imajo vsi pravice, pa sovražni govor bajse, raja pa naj trpi, ko ...prikaži več manjšina počne kar se jim zljubi. In to podpira tudi politika, v nasprotnem ne bi imeli take zaščite in toliko "pravic", ter nobenih obveznosti.

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 08:15 01.september 2023.

    Vsakič ko zakurijo celotno naselje zalit , zakaj pa imamo vodni top ?!...Sedaj nas bodo pa Romi, Albanci in ostale (kulturno poživljajoče skupine) terorizirale ?! ..Če bo narod vzel pravico v svoje roke bo hudo....

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:16 01.september 2023.

    Dokler ministrom ne smrdi je vse v redu,ker skrbijo le za svojo rit

  • Luksi 08:55 01.september 2023.

    Na žalost so v slovenistanu vsi zapečenci bolj zaščiteni kot Slovenci. Cigani že leta kradejo in počnejo kar jim paše, hkrati pa levaki vabijo še migrante naj pridejo zganjat kriminal k nam...

    • Avatar Garancija
      Garancija 09:09 01.september 2023.

      Piše,da se na viču kar koljejo,policaji pa samo popišejo pa grejo

    • janez156 09:36 01.september 2023.

      desnaki v bistvu privabijo več tujcev, še največ albancev, šiptarjev...

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:10 01.september 2023.

    Necivili imajo svoje pravice!!!! Te dobro poznajo. Ne poznajo pa svojih dolžnosti in odgovornosti. Vsakič ko se jim naloži kazen ali globa, se sklicujejo , da ne znajo brat in niso vedeli, da to ne smejo početi, globe ne plačajo ...prikaži več , ker so po ministru Mesecu najbolj ranljivi , in potem še še najdejo nevladniki , ki opozarjajo , da gre za diskriminacijo. Butale!

  • bobubob 09:05 01.september 2023.

    Države že dolgo ni več. So samo še prvorazredne gnide ter drugo in tretjerazredni plebs. Ko se bo moralo zgoditi dovolj Ambrusov, bo (morda) ta plebs ugotovil, da potrebuje lastno državo. Državo, ki bo poskrbela da se zakoni izvajajo za ...prikaži več vse enako in ne kot sedaj, ko ima udobje kakršnegakoli tujca/socialturista, ki si tule zaželi početi kar se mu zljubi, prednost pred plebsom. In šele potem bo vedno manj pišmeuharskih volilcev in posledično bo manj tudi levih in desnih, plebsu kri pijočih, gnid.

  • optimist11 08:22 01.september 2023.

    Kaj se dogaja z javnim pozivom reševanja težav, ki ga je naslovilo 12 županov na parlament. Novinarji so navadne r.t. saj ne upajo postavit niti vprašanja na to temo, kaj šele da bi kaj napisali. TARČA - povabite Mesca, Kovačevo, ...prikaži več, Jelinčiča....če si upate.

  • Fredi34 09:31 01.september 2023.

    Ena napalm bomba in naj dokončno zgori vse kaj misli, in bo mir. Pa preden me kdo obtoži vseh nebuloz. Ja to je edini način. Z njimi ne gre drugače.

  • Željko 11:58 01.september 2023.

    Bravo politiki Slovenije res se dobro držite pravila goni kobilo ki dela druge pa pusti. Mi ki vam plačujemo davke nas na vsakem koraku sankcioniraš cigane pa puščaš pri miru

  • lojs 12:07 01.september 2023.

    v živlenju veliko pomeni sreča, ali pa usoda sploh pa karma, ki nas jebe ... gorenjska regija na srečo nima ciganov in zato smo lahko srečni, imamo pa vodo in poplave ... za cigote pride v poštev edino geto ... ...prikaži več v getu so včasih živele mnoge skupnosti na določeni ozemljih ... ne vem kaj je s tem narobe ... državljanstvo rs se pri nas tala na vsakem vogalu , celo plačali bi zato ... kaj je potem ta država vredna več kot ena gnila vukojebina

  • Kmodri 14:25 01.september 2023.

    Občina je verjetno na območju Butale. Ne morejo Romi kršiti pravice drugih ne glede na tom, da so posebna rasa!

  • Avatar MuškaKokoš
    MuškaKokoš 14:27 01.september 2023.

    Ker se jih bojite,pa oni to vedo,ne pričakopvat izboljšav.Kar se tiče policije in inšpekcije se jih pa še bolj.

  • Avatar Zala
    Zala 17:25 01.september 2023.

    Vse zakurit, če uradne poti niso uspešne.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 06:20 02.september 2023.

    Nekaj je hudo narobe z politiko solidarnosti, če brez dela v nekem naselju rast števila prebivalcev enormno narašča. Zakaj se plačuje za splošni mir in ne za vzgojo, ker mira ni, vzgoje pa tudi ne. Tujce brez urejenih dokumentov je ...prikaži več potrebno obravnavat kot ilegalce, tudi romskega porekla. Posameznike poslat v Azilni dom, ostale z kriminalno preteklostjo izgnat iz države. Kdor ne hodi v šolo, ne dela in ne plačuje v sklade, nima pravice do denarnega prispevka.

  • atamama 10:43 04.september 2023.

    Zanimivi komentarji, pa samo 1 zagrozi da se bo zgodil ''ambrus''. Gledamo samo ''v nebo vpijujoče'' probleme. Ampak peljite se malo proti NM ali Črnomlju. Presenečen sem bil da v okolici NM vzorno urejene ceste v ciganskem naselju. Za čigav ...prikaži več denar, Evropski? Saj to je moj, ki ga dajemo v EU, ali me je kdo vprašal? Pa je kdo vprašal v okoliške vasi, ki so zbirali za asfalt? Ne, to nam izven teh območij ni jasno, kot ni jasno, da se pozimi grejejo tudi cigani samo drva kupijo pa kje?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.