Slovenija
92 ogledov

Že zdaj se grebejo za maturante

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maturant 18:37 30.september 2013.

    Si upaš pred javnost in reči da je 5 eur nepomembnih? 5 eur, ki se potem množi z vsemi povabljenimi? Pa doda se razlika v plesnih vajah? Potem pa upaš pred nekoga, ki je na čakanju in mu rečeš, da ...prikaži več je 50 eur "nič"?Zaradi takšnega razmišljanja so cene vedno višje, organizatorji pa veseli. Torej naj po tvojem ostane kot je, ker je dobro, tam do leta 2100?Razvoj gre naprej, ponudbe tudi, pojavljajo se drugi, mogoče boljši. Je pa včasih potrebno pogledati ponudbe, ja to pa je res. Je to prevelika žrtev?

  • Pepe007 09:55 30.september 2013.

    Dejstvo je, da če ples je, da mora biti dober, sicer je vsakega denarja škoda. Najcenejše izbire ima javni sektor v razpisih. Običajno je to sicer potem precej dražje od normalnih variant, ker marsikaj ni vključeno in so "aneksi". Pri ...prikaži več nas mislim, da je bila plesna šola Pingi in sta dva plesa izpadla super. Seveda pa je marsikaj odvisno tudi od dijakov in od same šole. Četrti letnik je katastrofalen po denarju (maturantski izlet, ples, vozniški izpit). Nič ni obveznega, je pa denimo lahko maturantski ples pol cenejši od vozniškega izpita. Ali nekajkrat dražji. Odvisno od tega koliko jih povabiš in koliko zapraviš za garderobo.

  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 22:57 29.september 2013.

    Včasih smo to organizirali in speljali sami z minimalnimi stroški. Danes za šolane ljudi to počnejo drugi za dober denar njihovih staršev. To so kokakola maturantski.

  • maturant 11:21 30.september 2013.

    Ta tvoj komentar je ravno ta propaganda, ki jo širi Pingi. Da je on edini in najboljši, dijaki pa nasedajo. Da, če bodo kaj drugega izbrali, bo katastrofa.Sploh ni tako. Vsi ponudniki naredijo super, vsak na svoj način. ...prikaži več Članek pa v bistvu opozaraja na to, da se dijakom v glavnem niti ne da možnost izbire.

  • Pepe007 14:16 30.september 2013.

    To je najbrž res. Problem pa je v tem, da verjetno ne boš šel testirat za edini maturantski ples. Po mojem bi bil najboljši, če bi ga organizirali sami dijaki z voluntersko pomočjo staršev. Ampak naša šola ni bila zato, ...prikaži več ker da bo šlo preveč časa. Ravnatelj tudi ni bil za spremembo termina, da bi bil maturantski ples po maturi. Pri takih dlilemah je 5 € gor ali dol po karti nebistvena postavka. Ker smo bili pri prvem maturantu zadovoljni, bi mi pri drugem morale ostale plesne šole nekaj plačati, da bi gledal njihovo ponudbo. Če pa imajo dijaki voljo in čas, pa naj izbirajo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.