Svet
88 ogledov

Ženske reševal pred spolnimi napadi v Kölnu

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • MihaMB 13:52 07.januar 2016.

    Nisem siguren, da se Nemcem in tudi vsem evropejcem sploh sanja, kaj se bo zgodilo, ko se bodo vsi ti sto-tisoči emigrantov, ali kar koli že so, dovolj udomačili...ta pogumen Hrvat pa se bo po vsej verjetnosti prisiljen preseliti..

  • Avatar čavez
    čavez 13:52 07.januar 2016.

    Švabi pa dajte že kakšnega Hitlerja skupaj spravit da počisti to muslimansko nesnago.

  • dragec 13:57 07.januar 2016.

    Ti nisi čavez, ti si SLO nacist

  • Avatar Leon
    Leon 19:39 07.januar 2016.

    Nikoli več ne bo kot je bilo ........zaradi neoliberalizma v EU !

  • malonaokoli 19:00 07.januar 2016.

    obstaja ena in edina mirna rešitev. Vsakega izgrednika, hujskača, kriminalca ki nima stalnega bivališča in redne zaposlitve naložiti na vojaško letalo in ga v tednu dni deportirati odkoder je prišel.Domačina pa poslat na gradbišče v Sibirijo v sodelovanju EU z Rusijo.

  • malonaokoli 19:00 07.januar 2016.

    obstaja ena in edina mirna rešitev. Vsakega izgrednika, hujskača, kriminalca ki nima stalnega bivališča in redne zaposlitve naložiti na vojaško letalo in ga v tednu dni deportirati odkoder je prišel.Domačina pa poslat na gradbišče v Sibirijo v sodelovanju EU z Rusijo.

  • malonaokoli 19:03 07.januar 2016.

    slovenski fantje tečejo na maratonu, ekstremno kolesarijo ali pa sedijo za računalnikom v hotelu mama...jim je kar udobno.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:25 07.januar 2016.

    "Begunce, ki bodo kršili zakon, bodo izgnali"Edino pravilno.Tist ki se noče prilagodit okolju v katerega je prišel nima kej tam delat. Enako v Sloveniji.Sem za to da se pomaga ampak samo tistim ki imajo spoštljiv odnos do ...prikaži večo države v katero so prišli. Teli kekci tle nimajo kej delat.

  • principiumnovum 23:05 08.januar 2016.

    Pravkar sem na Štajerskem in izjavljam, da: Še sreča, da je bil tam ta pogumen Hrvat, da je pomagal nemočnim ženskam, ko so jih zlikovci spolno nadlegovali. Kakšen posran slovencl bi se sigurno skril, ali pa se pretvarjal, da je ...prikaži več tudi sam musliman ter se pridružil posiljevalcem. Si kar predstavljam, kako bi se kakšen posran slovencl zgovarjal na astmo, platfus, ugovor vest in kaj še jaz vem kakšne razloge vse, da mu ja ne bi bilo potrebno se izpostaviti in pomagati ženskam. Res smo ena žalost on naroda. Tej naši moški še za v slovensko vojsko niso, kaj šele za kaj bolj resnega.

  • principiumnovum 13:48 07.januar 2016.

    Še sreča, da je bil tam ta pogumen Hrvat, da je pomagal nemočnim ženskam, ko so jih zlikovci spolno nadlegovali. Kakšen posran slovencl bi se sigurno skril, ali pa se pretvarjal, da je tudi sam musliman ter se pridružil posiljevalcem. ...prikaži več Si kar predstavljam, kako bi se kakšen posran slovencl zgovarjal na astmo, platfus, ugovor vest in kaj še jaz vem kakšne razloge vse, da mu ja ne bi bilo potrebno se izpostaviti in pomagati ženskam. Res smo ena žalost on naroda. Tej naši moški še za v slovensko vojsko niso, kaj šele za kaj bolj resnega.

  • jakec1575 14:16 07.januar 2016.

    Če kaj znajo Nemci, je to sistemsko resevanje. Protestantska naivnost je povzročila to situacijo. Nemška obvescevalna je ena mocnejsih na svetu. Čudi me, da so bili brez podatka. Očitno gre za nevidne, nepopisane ljudi. Kakorkoli, Nemci jih bodo našli in ...prikaži več spravili na prvi avion domov, če niso nemški državljani. Če so nemški državljani pa bo zadeva zahtevnejša in dražja. Zapomnite si. Na svetu so samo dobri in slabi ljudje. Drugih delitev ni. Lahko si musliman, jud, sikh, ateist.... Če si dober, bos spostoval druge. Sam se odločaš vsak dan na kateri strani boš. Tisti, ki sovrazijo vse poprek, nikoli ne pomagajo.

  • endrug 13:20 08.januar 2016.

    Sem že videl, kako so se Hrvati poskrili, ko so Slovenci morali posredovati.Drugač pa pojdi na Štajersko in ponovi to tvojo trditev (če si upaš).

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.