Slovenija
60 ogledov

Židan: Država ne more urejati, kaj imajo trgovci na policah

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 13:33 22.april 2015.

    Zgleda da ne bo prej miru , kot da Mercator enostavno začnemo bojkotirati! V enem mesecu bodo na kolenih , če se dobro zorganiziramo ! Pol bi ga pa tud nazaj lahko kipili po 10 € za delnico !

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:33 22.april 2015.

    Direktorica Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij pri Gospodarski zbornici Slovenije Tatjana Zagorc je za TV Slovenija povedala, da Mercator kljub nekaterim zavezam Agrokorja ob prevzemu zmanjšuje obseg naročil slovenskim dobaviteljem. "Sodu pa je izbilo dno obvestilo, ki so ga nekatera ...prikaži več podjetja dobila prejšnji teden, da z določenim datumom v maju nehajo dobavljati določen segment. Govorim o naročilih, kajti odpoved pogodbe bi bila preočitna," je dejala.Ja glej če se ne drži zavez naj se gre v tožbo in to je to. Ne pa da se pusti da Agrokor izigrava pa mirno pride čez z lažjo in zavajanjem. Naj plača če dela drugač kot se je zavezal. Zakaj pa so zaveze? za v luft gledat al kaj?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:35 22.april 2015.

    "Član uprave Mercatorja Igor Maroša je pri tem že prejšnji teden dejal, da Mercator kljub prevzemu ohranja status trgovca, ki ima na policah največ slovenskih izdelkov. "V kategorijah, ki so za potrošnika najbolj pomembne, imamo maksimalen možen delež slovenskega blaga," ...prikaži več je zagotovil."Blablablabla ..imate maksimalen možen delež slovenskega blaga tam kjer bi drugač izgubil kupce in čisto nič drugega. To so te "kategorije ki so za potrošnika najbolj pomembne". To še zmer ne izključuje tega da na potrošnike gledate samo kot na prinašalce dobička ne pa kot na ljudi za interes katerih naj bi delali.

  • patrijarh 10:54 22.april 2015.

    Večga kretena od ministra pa nevem,če smo že mel.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.