Slovenija
239 ogledov

Znamke Mobitel po 22 letih ni več

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • recesija 11:48 06.november 2013.

    Še en kretenski naslov članka:Telekom "pokončal" Mobitel potem pa:Pod krovno blagovno znamko Telekom Slovenije se bodo storitve Mobitel sicer še naprej imenovale vse storitve na mobilnem segmentu, storitve Siol ostajajo storitve na širokopasovnem segmentu, ...prikaži več storitve Mobi pa storitve v predplačniškem segmentu.

  • Andrej Kovačič 07:27 07.november 2013.

    vsa podjetja v državni lasti bi morala imet VSE stroške dostopne javnosti, državljanom, tore lastnikom in pika! ni tu nekaj nebi razkrivali pa to...

  • Votko 20:29 06.november 2013.

    Verjetno Mobitel kakšne velike izbire ni imel, ker so že itak prej bili pod vplivom dražve in se je večkrat že tudi politika vmešala v poslovanje družbe. Vendar je s to potezo Mobitel sam sebi zabil še zadnji žebelj v ...prikaži več svojo krsto. Nelogična in nerazumna poteza Telekoma, da na takšen način zbriše dobro blagovno znamko. Itak pa pričakovati kaj pametnega od vodilinih na Telekomu niti ne moreš. Pričakujem da bo Mobitel zdrsnil na nivo Siola, ki ima vsaj po moji oceni slabe storitve in je v javnosti znan kot zelo slab. Enako bo čez nekaj let veljalo tudi za Mobitel...

  • Darko 21:49 06.november 2013.

    Vse skupaj bodo prodali in si lepo razdelili provizijo. Veste kaj so še pred nekaj meseci nazaj vpili Veber in PS, SD, da je prodaja podjetij vele izdaja. Pokvarjeni kameleoni, ne žalim živalce, samo prispodoba.

  • Mitoka 11:50 06.november 2013.

    To je po moji oceni napaka. In to združevanje v ponudbi Telekoma pa še večja napaka, ker to ne prinaša nobenih dodatnih prednosti. Za moje pojme prej slabe stvari. Osebno mi je ponudba Siola katastrofalna in sedaj to ponudbo združevat ...prikaži več z Mobitelovo ponudbo je napak. Ampak saj tudi pri Mobitelu nimajo več nič kaj pametnega za ponudit. Paketi so nikakvi, cene pa takšne da te skoraj kap. Konkurenca je dosti boljša in ima boljše pakete. Na Tušmobilu lahko prihraniš za iste storitve vsaj 30% mesečno!

  • Oxxo 20:59 06.november 2013.

    Mobitel je resnično (pre)drag. Bil, je in bo! Konkurenca ga je cenovno prehitela.Na drugi strani pa nad storitvami Siola nimam pripomb! Njihov naročnik sem cca 5 let. V tem času nobenih večjih izpadov na optiki. Zadeva deluje b/p 50/20. ...prikaži več Kvaliteta TV se je v zadnjih letih intenzivno izboljšala... - cenovno so pa vsi ponudniki zelo blizu z manjšimi marketinškimi odstopanji! Z moje strani Siolu = pohvala!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.