Slovenija
3923 ogledov

Znano, s čim so zastrupili ruskega opozicijskega politika Navalnega

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 21:35 02.september 2020.

    Ti Rusi pa so res malo zmešani, da uporabljajo edini strup, ki ga je možno "uradno" povezat z njimi. :-)

  • MihaPu 18:15 02.september 2020.

    Žideki so... aja ne Rusi so krivi, Rusi so za vse krivi, Rusi so zlobni.. Glih enga Putina tam zanima nek izgubljeni primer opozicije z manj mandatarji kot pa trenutno vodilna stranka. Zakaj bi nekdo iz vodilne stranke to delal ...prikaži več nekomu, ki je zgubil? Ameriško-židovsko sranje diskreditiranja vlade pa še bolani peTri so vmešani v to.

    • MihaPu 11:09 12.september 2020.

      Pa maloprej je strokovnjak za novichok povedal, da če bi ta pajac bil deležen le male mikro doze novichoka, bi na dolgi rok 100% umrl, tukaj pa se je rešil in živi in preiskava o tem, kdo ga je okužil ...prikaži več z novichokom kaže na Rusijo in Putina. Ali ne vidite v tem kontradikcijo? Zabiti zahodneži in njihove spletke.

  • Janez 06:55 03.september 2020.

    Ti Rusi kot slovanski narod imajo pomembno in mogočno zgodovino še posebej med 2. svet. vojno, to je narod ki ga je treba spoštovati. Pa vendar je zastrupljanje svoje politične opozicije podlo in nevredno dejanje. Verjamem, da to počnejo, ker ...prikaži večer so jim dokazali. Tudi avion s civilisti nad Ukraino so sklatili dol in umrlo je veliko nedolžnih ljudi. To vse pa kaže, da počnejo tudi umazane stvari, ki so nevredne njihovega naroda.

  • asmas1965 20:05 02.september 2020.

    meni ni jasno smo nekaj.tip je oporečnik in menda se zaveda, da ga na vsakem koraku spremlja njegov "morilec"Kako si dovoli ,da mu nekdo postreže čaj v skodelici. PUTIN NIKOLI NE SPIJE NIČEAR KAR NI NEOPOREČNO ZAPRTO ta idiot bi ...prikaži veči pa menda lahko to vedel,da mu lahko v skodelico čaja,kave nekdo vsuje strup.jaz sem svojim otrokom vedno svetoval"odpri piksno ,plastenko in jo ispij do dna ,ne odlagaj ker ne veš kdo ti bo vsul drogo,In ni bilo težav nikoli

  • mb 07:23 03.september 2020.

    neverjetno kako neumeni so Rusi ( Putin & co ). Najprej ćloveka zastrupijo z doklazljivom strupom ( ki ga imajo menda samo oni ), nato pa ga pošljejo na zdravljenje v Nemčijo. Prav neverjetno. Verjetno so jim že možgani odmrli ...prikaži veči od prvelike doze vodke. le kdo to verjame ( čeprav rusi niso angelčki )

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.