Svet
10422 ogledov

Znano, zakaj je bil Macron po pogovoru s Putinom tako zaskrbljen

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar luckyss
    luckyss 08:04 06.november 2022.

    Dokler boste tu o ukrajinski situaciji citirali britanske medije bo treba pri vsaki novici verjeti ravno obratno od napisanega..Žal ste del zahodnega propagandnega stroja, ali to počnete zaradi denarja ali lastne bebavosti veste le vi..

    • Carbon 12:03 06.november 2022.

      Si ti v demenci,da pišeš pa pozabljaš,da je še en dan pred napadom na Ukrajino putler dejal,da ne bo napadu?!Naivnežev ne manka oz.podpirate hitlerja pri njegovih odlocitvah,ki spadajo v čas jamskega človeka!

    • Avatar luckyss
      luckyss 13:34 06.november 2022.

      Ti bi rad, da bi Putin povedal točno kdaj in kje bo napadel ?! Še noben vojskovodja ni bil tako nor in to se še nikoli ni štelo kot laž. Potem niti ne rabijo protiobveščevalnih služb... Hitler bi moral le ...prikaži veče vprašati kdaj bo "Dan D" in zavezniška vojska bi bila poražena ob invaziji...Ti si pa res en kreten zarukan, ne bi smel sam naokrog hodit...

    • Carbon 06:53 07.november 2022.

      Si sam dokazal,da spadas tam kjer ti je mesto!Kaj vse zemlja more trpet pa nosit na grbi!!!

    • Avatar luckyss
      luckyss 07:39 07.november 2022.

      Ne sekiraj se Carbon, tudi takšni kot si ti morajo biti na svetu..glupe ovce, ki ne zmorete razmišljanja z lastno glavo..Janez vas ma rad...

  • Avatar pantani
    pantani 07:30 07.november 2022.

    Bla,bla,bla...podpihovanje zahoda do onemoglosti!!!

  • kapljač 15:30 06.november 2022.

    Dobro da Zelenski to ve prvi , in da jo glede kako se gre vojne, tudi faše prvi!

  • janči 17:02 06.november 2022.

    V kakšne nečedne posle vse je vpletena ta Ukrajina in kaj vse se je tam dogajalo v podzemnih laboratorijih najbrž vejo ameriški in evropski voditelji. Zato pa so tako zaskrbljeni, ker, če bo prišla resnica na plan, bo marsikaterega zmanjkalo.

  • kapibara1 13:05 06.november 2022.

    Pizdić Francostki, je necepljenim grozil, da jim bo : Sfukal življenje...! Pogovore pa ima za to, ker je ogromno ta višjih ofocirjev v Ukarina, sedaj zajetih in se kupčka zanje... ostalo so olepševalne rabote in prikrivanje.. JA, je kaj resnega ...prikaži več vmes.. Bistvo so pa zajeti francoski oficirji, ki so trenirali ukrije !

  • Avatar MS
    MS 11:22 06.november 2022.

    luckyss, Britanski mediji so ob ruskih manevrih napovedali rusko agresijo na suvereno državo Ukrajino! Putin je takrat hinavsko lagal, ko je zagotavljal, da Ukrajina ne bo tarča ruske agresije. Pa je kljub zagotovilu brutalno napadel to suvereno in neodvisno državo ...prikaži večavo kjer danes izvaja gnusen genocid nad Ukrajinskim narodom! Ti si očitno del rusofilskega propagandnega stroja, ali to počneš zaradi denarja ali lastne bebavosti veš le ti!

    • Avatar pantani
      pantani 07:32 07.november 2022.

      A si se že cepil 5x,ker če nisi,potem si antivaxer,tako kot mi!!!

    • Avatar pantani
      pantani 07:32 07.november 2022.

      Del agende svetovnih elit. Nič, prav nič se ne dogaja naključno. Naftni velikan ENI na primer ima izjemno velike dobičke letos z nafto in plinom. Vsega je, samo je ideja energo nateg, kot je bil koronanateg, avtorji so isti. Za ...prikaži več norce nas imajo. Seveda bo zgodovina pokazala tustim, ki danes ne vidijo.

    • Avatar pantani
      pantani 07:35 07.november 2022.

      Kot prvo, ne le Evropa,ampak tudi ZDA, in ne zaradi vojne v Ukrajini, kar nekoliko morda vpliva, ampak zaradi prehoda na obnovljive vire, ki še zdaleč niso tako zadostni, kot tudi stabilni, niti dodelani. Če bi bili, nihče ne bi ...prikaži več stokal zaradi pomanjkanja plina, ampak bi se preklopilo na obmovljive vire, a njih - ni. Zakaj ni plina, dizla, bencina, ki ga bo sčasoma začelo primankovati...

    • Avatar pantani
      pantani 07:37 07.november 2022.

      ...zaradi tega, ker države, z Ameriko na čelu, napovedujejo prehod na investicije v obnovljive vire, ki se bodo sfižile, a v fosilne vire ne nameravajo investirati več. Banke. Torej plinovodi in naftovodi, ter proizvodne linije se preprosto zapirajo. Širjenje in ...prikaži več obnavljanje proizvodnih kapacit stane. Za to se najamejo krediti, a kreditov ni več mogoče dobiti, oziroma ni nobenega zagotovila, da jih bo mogoče vračati, saj proizvodov ne bo kupoval nihče...

    • Avatar pantani
      pantani 07:38 07.november 2022.

      ...ker porabniki le teh bodo prepovedani. Torej, firme zapirajo, da ne zaidejo v težave. Povsod je tako, v Ameriki pa najbolj. Ležijo na največjih zalogah nafte na svetu, a črpališča in predelovalni obrati se zapirajo, ustavljajo, kar ustvarja krizo. Torej ...prikaži več je le ta umetno ustvarjena, ročno. Vojna je le dežurni krivec. Kdor še ni dojel,da je to spet nateg (kot cepiva),potem mu ni pomoči!!!

  • Kmodri 13:52 07.november 2022.

    Kdaj KGBjevec še ni lagal?!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.