Slovenija
81 ogledov

ZZZS: "Primer še proučujemo."

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • valerijakregar 13:24 29.november 2016.

    no, pri politikih niso ravno proučevali zahtevkov !vratnahrbtenicainprostata press..................lahko bi pa na žurnalu že poročali o tem šalabajzerstvu :http://svet24.si/clanek/novice/slovenija/583c2064cb7e2/ljubljanski-zdravniki-storili-napakoTO BODO ŠELE ZNESKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IN PRAV JE TAKO.

  • jezero 14:44 29.november 2016.

    Vse je povedano!

  • nostradamus 13:04 29.november 2016.

    taisti zdravniki ki so dvignili roke od ubogega otroka prejemajo ze tako prevelike place in hocejo se??sicer ne sodi pod to objavo a vendar nekateri zdravniki glede na izplacilo nadur ter dela po privatnih ambulantah delajo po 400h - 600h ...prikaži več mesecno hudo res hudo potem ni cudno da se bolniku ki isce pomoc kot zavarovanec posvetijo z levo roko v primeru da bi bil samoplacnik bi prav gotovo naredili marsikaj vec ............p.s. lahko je sram gospode v belih haljah tako tiste ki so konkretno osgovorni za doticni problem kot one nenasitne z zeljo po zasluzku.

  • dd 12:37 29.november 2016.

    Le kaj porečejo na to naši veleumni in sposobni zdravniki? Bi še višjo plačo?

  • Pepa 13:10 29.november 2016.

    Jim bo cmerar in Celerčeva dala

  • valerijakregar 13:28 29.november 2016.

    do tega pride, ko je ego zdravnika tolikšen, da se ne zna več ustaviti !!!!!!!!!!!zgornji link lepo razložii vzrok, zakaj je naša ustanova tako zavlačevala z zdravljenjem v tujini !!!!!!!!!!!!!!OTROŠKO ŽIVLJENJE SO HOTELI POMESTI POD PREPROGO !

  • valerijakregar 13:42 29.november 2016.

    od danes dalje MORAJO vsi otroci na operacijo srčka v tujino , na račun zavarovalnice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tovariš z magistrata pa naj pove, zakaj so pri nas 20 LET (!!!!!!!) zamujali z manj invazivnimi operacijami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ODSTOP IN KAZENSKI PREGOV VSEH ...prikaži večEH VPLETENIH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • valerijakregar 14:21 29.november 2016.

    ZZZS bi kot "dober gospodar" raje preverjala milijonske zaslužke dobaviteljev medicinske opreme ZA NAŠ denar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zanje ni denarja nikdar zmanjkalo !!!!!!!!!!!za zavarovance , pač !VES ČAS STE VEDELI ZA TO GNILO GREZNICO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • miho 15:25 29.november 2016.

    Ker živimo v Sloveniji.

  • Jagijagi1 18:31 29.november 2016.

    Ostanite zdravi! Gorje če zbolite!

  • Papaja Popi 17:58 29.november 2016.

    Čista resnica ;Pred nebeškimi vrati stoji tip in vpije: "Pa kaj je to? Kaj jaz počnem tukaj? Star sem komaj nekaj čez 50 let, redno telovadim, NE kadim, NE pijem, zgodaj hodim spat še v službi Spim ...prikaži več in sedaj se znajdem tukaj. Verjetno je to kakšna pomota! Prosim vas, dajte preveriti!" "Ne vem... Še nikoli se nismo zmotili, - pravi sv. Peter - bom pa vsekakor preveril. Povejte ime in priimek." "Kuštrin, Konrad Kuštrin." "Kaj ste pa Po poklicu?" "Zdravnik. Dr. Med.,specialist anesteziolog." Sv. Peter nekaj časa brska Po knjigi in reče: "Aha, FIDES ja, našel sem vas! Po naših podatkih ste umrli do starosti." "To je nemogoče! Poslušajte, star sem 50 let!" "Ne vem", reče sv. Peter, "MI smo sešteli vse ure, ki ste jih predložili za obračun opravljenih ur in ko smo sešteli, je izpadlo nekaj več kot 116 let..."

  • Žurnalček 07:21 30.november 2016.

    KO za

  • Žurnalček 07:48 30.november 2016.

    Kdaj se boste naučili razumeti napisano in prečitano ! Starši so rekli , ne zdravniki ! Pa normalno je , da ne bo ležala brez zdravil . Samo ta zdravila nič ne pomagajo in je stanje popolnoma enako kot ob ...prikaži več prihodu ! UKC je za Padovo vesolje . Punčka ima NEOZDRAVLJIVO z zdravili bolno srce . V poštev pride samo zamenjava. Deklica ima možgansko kap , kar pomeni , da jo ne morejo več preklopiti na umetno srce , ko bi ji ga zamenjali , kajti žilica bi zopet počila . Otrok ima MEHANSKE okvare ki potrebujejo operacijo , ne pa bolezen , ki rabi zdravila za ozdravitev . Sam enem je to kot da jim rdečo fano pomoliš pred oči , sam da lahko herjejo izdarije , ena še mojga župana omenja ! Drezaj in napadaj svojega, čespla nedoletna !

  • Avatar Leon
    Leon 09:09 30.november 2016.

    Neža je vrh ledene gore ! To je alarm za Slovenke in Slovence ,ki se lahko jutri najdejo v enaki situaciji ! Otrok je naše največje bogastvo ali Za naše otroke gre ? Kje ste danes ?

  • Avatar Leon
    Leon 09:12 30.november 2016.

    Milojka Kolar Celarc ima za seboj bogato funkcionarsko zgodovino. Skoraj deset let je bila v vladah Janeza Drnovška državna sekretarka na ministrstvu za finance, odgovorna predvsem za davčni sistem. Pomagala je recimo uvesti DDV in vzpostaviti enotno davčno upravo. Nato ...prikaži več je šla v zavarovalništvo, delala je v Zavarovalnici Triglav, Pozavarovalnici Sava, vodila je Vzajemno. A ni samo izkušena finančnica, spozna se tudi na medicino. Doma skrbi za velik vrt, na katerem prideluje zdravilna zelišča. Pa tudi izkušena političarka je. Ne moremo recimo mimo njene zelo dobre, ne preveč sladke marmelade, s katero prepriča marsikoga.

  • kapibara 09:38 30.november 2016.

    Dva sta šla pa na operacijo prostate v Avstrijo, ker našemu zdravstvi ne zaupata.. !! Poleg tega, je pa robot v Celjski bolnišnici 30% zaseden zaradi neplačevanje zavarovalnic.. !! SRAMOTA.. Te iste zavarovalnice, pa leto končujejo v z enormnimi dobički, ...prikaži več kateri poniknejo v politiki in privat žepih..

  • Irena Šušteršič 09:41 30.november 2016.

    žalostno je ,ker je toliko specialistov odšlo v tujino ,peščica jih je ostala v SLO ,tako je na vseh področjih...Kdo je kriv za vso to sranje?Vsi tisti ,ki so podkupovali ,kradli,goljufali...žal sedaj imamo kar imamo,bedo ,nezaposlene,pokojnine take ,da ne preživiš ...prikaži več po 40 letih dela in od te skromne pokojnine plačuješ še zdravstveno zavarovanje ,da greš lahko k zdravniku,ki pa ,če imaš srečo ..Delavci plače manj kot minimalec.....NORO ......

  • valerijakregar 10:24 30.november 2016.

    dvomim da boš razumel o čem govori spodnji link :https://www.portalplus.si/1887/tarca-2/sicer pa nikjer nisem omenjala tvoje "rdeče fane".res pa je, da so vsi, razen enega od zgoraj naštetih krepko zaviti v tvojo " rdečo fano ".<br ...prikaži večr />BODI ŠE NAPREJ PONOSEN NANJE.IN NA SVOJO "RDEĆO FANO".

  • ojla 23:08 29.november 2016.

    Bravo čista resnica, zdravnike rabimo za pacijente, ne pa grabeže, ki gledajo vse skozi denar.so neuničljivi, sposobni, da mnogi opravljajo trojni šiht.Ste me nasmejal.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.