Magazin > VIP
22 ogledov

Fosterjeva se je poročila s svojim dekletom

Jodie Foster EPA
Igralka Jodie Foster je stopila pred oltar.

Jodie Foster se je konec tedna zaobljubila svojemu dekletu, fotografinji Alexandri Hedison, s katero je v zvezi približno eno leto. Novico je za spletni portal TMZ potrdil tudi igralkin tiskovni predstavnik. Fosterjeva ni nikoli neposredno govorila o svoji spolni usmerjenosti, tej temi pa se je še najbolj približala leta 2013 na podelitvi zlatih globusov, ko je v zahvalnem govoru izjavila: "To ne bo velik govor, saj sem se najbližjim prijateljem, družini, sodelavcem in sčasoma vsem, ki me poznajo, razkrila že pred tisoč leti, tako rekoč v kameni dobi. Menda pa se od slavnih pričakuje, tako so mi povedali, da bodo podrobnosti iz svojega zasebnega življenja počastili s tiskovno konferenco, parfumom in resničnostnim šovom v najbolj gledanem terminu."

Za Jodie je to prvi zakon, saj dolgoletne zveze z bivšo partnerico Cydney Bernard, s katero ima dva sinova, ni okronala s poroko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.