Magazin > VIP
30 ogledov

Fotografija, ki je razburila javnost

pink Instagram
Pink želi umiriti kritike, ki so napadli njo in njenega moža po tem, ko je ta na družabnem omrežju objavil fotografijo, na kateri se z dve leti staro hčerko vozi z motokros motorjem.

"Na ta dan sem čakal zelo dolgo. Willow je danes doživela svojo prvo vožnjo okoli poligona na mojem motorju. Ves čas je stiskala ročko za gas. Ko sva se ustavila, mi je dala velik objem in mi rekla hvala očka, bilo je zelo zabavno. To je moja punca." je na Instagramu ob fotografiji zapisal Pinkin mož, upokojeni profesionalni motokrosist Carey Hart.

A fotografija je poleg pohval in vzdihov, kako prisrčna je, prejela tudi val kritik. Javnost ponosnega očka obtožuje, da ni ravnal previdno in odgovorno, saj je hčerko na motor posadil brez čelade.

Na kritike se je hitro odzvala Pink, ki je na svojem Twetter profilu zapisala: "Če ima kateri koli od vas več izkušenj na motorju, kot jih ima moj mož, potem bom njegovo mnenje o tem, kako bi moral hčerko peljati z motorjem, upoštevala."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.