Magazin
32 ogledov

Fotografija matere in dvojčic obnorela splet

Trojček Kalyan Mahomes
Fotografija matere in dveh hčera dvojčic je dvignila veliko prahu na internetu. Nič čudnega, če je pa tako težko razločiti, katera med trojico je najstarejša.

Srednješolka Kaylan Mahomes iz ameriškega Indianapolisa je na socialnih omrežjih objavila fotografijo, posneto v avtu, in poleg pripisala: "Mami, dvojčica in jaz".

Od takrat je bila fotografija zgolj na Twitterju preposlana že več kot 20-tisočkrat, komentatorji pa so ugibali, katera je katera. 

Logika pravi, da je sebek najverjetneje posnela Kaylan, torej mladenka na desni. Mladenka na levi strani ji je izredno podobna in bi skorajda morala biti sestra, a po drugi strani mati verjetno v avtu ne bi sedela zadaj ... 

Fotografija je v nekaj dneh postala viralna, deževali so komentarji, zato je Kaylan objavila še posnetek, na katerem se je trojica znova postavila na ista mesta v avtomobilu. Vendar je Kayle tokrat snemala, zaradi česar se je mati na levi izdala, ker je statično buljila v kamero, medtem ko sta hčerki prasnili v smeh ... Še do pred nekaj dni povsem običajne punce sedaj dobro unovčujejo slavo po raznih televizijskih gostovanjih.

Komentarjev 3