Šport > Nogomet
56 ogledov

Fox Sport: Messi umrl zaradi infarkta

Messi Barcelona Malaga Liga BBVA Španija liga prvenstvo EPA
Južnoameriški Fox Sport je na svojem Twitter profilu objavil, da je Lionel Messi umrl na treningu zaradi infarkta. Le nekaj minut pozneje je sledilo opravičilo. Na delu so bili hekerji.

Lionel Messi je živ in zdrav ter bo še naprej navduševal številne nogometne navdušence po svetu. Ravno nasprotno pa je bilo v ponedeljek zapisano na Twitter profilu Fox Sport Latin America. V sporni objavi je pisalo, da je Argentinec umrl na treningu zaradi infarkta. Zapis je prebralo četrt milijona sledilcev Fox Sport. Na srečo so uredniki profila zapis hitro izbrisali in se zanj opravičili. Kot so pojasnili, so bili na delu hekerji, ki so vdrli na njihov profil in zapisali, da je umrl prvi zvezdnik Barcelone.

"Očitno je, da gre za hekerje. Žal nam je in se opravičujemo vsem, ki jih je vest prizadela ali prestrašila," se glasi uradno opravičilo Fox Sport.

Messi je trenutno sicer na pripravah z argentinsko reprezentanco, ki jo čaka kvalifikacijska tekma proti Ekvadorju za nastop na SP 2014 v Braziliji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.