Magazin
128 ogledov

Franc iz Kmetije besno prekinil pogovor

franc Planet TV
Franc iz Kmetije: Nov začetek je nad šovom močno razočaran.

V šovu zelo zgovoren Franc nam je takoj povedal, da je zaradi nekaterih izjav padel v nemilost Planet TV. Na vprašanje, kako je njegova žena komentirala njegove opolzkosti in izjave, da bi v šovu seksal, če bi se ponudila prava ženska, tako ni odgovoril, prav tako ni hotel komentirati Ganninega domnevnega "nastavljanja moškim". "Če bi pokazali tudi lepše izjave, bi vam kaj povedal," je izjavil in kmalu zatem odložil slušalko.

Je pa pred neprijetnimi vprašanji z veseljem kritiziral Senada in Adriano. Slednjo je označil za največjo svinjo v šovu. "Adriana je prišla do mene, da bi Senad rad šel domov. To me je presenetilo, saj meni Senad tega ni omenjal, pa sva bila prijatelja. Zvečer je k meni spet prišla Adriana in me opozorila, da je Senad v eni od vladarskih sob. Tam sva govorila. Skoraj se je razjokal. Rekel je, da ima doma izgubo in da bi rad šel domov ter naj mu naredim uslugo in ga izberem za drugega dvobojevalca. Drugi dan pa mi je  rekel, da si je premislil. Z Adriano sta me speljala na led,“ trdi Franc.

V areni se proti Senadu ni mogel boriti, saj je bil v bolečinah. "Pred bojem nisem vzel protibolečinskih tablet. Po njih si namreč omotičen." Omotičen je bil tudi v času, ko je bil vladar. "Zmeden sem bil zaradi tablet. Po njih ti je za vse vseeno. Lahko bi vzel le eno, jaz pa sem vzel kar tri." Sicer pa meni, da je bil dobra glava družine. Za neuspeh je bil kriv Vid, ki je ostale tekmovalce menda nagovarjal k nedelu. "Jaz bi tisto jamo izkopal v treh dneh, če ne bi bil poškodovan," je prepričan Franc.

Franc je poškodbo staknil zaradi Vida, ki njegovega nasveta, da kravo privežeta ne dve vrvi, ni poslušal. Ko sta kravo peljala ven, je Vidu ušla ter Franca stisnila ob steno. "Z Vidom se ne želim pogovoriti. Lahko mu dam le eno 'na gobec', a tega ne smem," pravi Franc, ki je zaradi poškodovanih reber še vedno na bolniški.

Nekdanjemu tekmovalcu je žal, da kmetije ni takoj zapustil. Verjel je, da se bo njegova poškodba zacelila veliko hitreje, a se je motil. Franc zmage Senadu ne privošči več, ker je "hinavec". Želi si, da denar domov odnese Matic.

Dan za varen avto

Komentarjev 5
  • Marjan Valič 16:08 05.oktober 2016.

    ober pokvarjenec skodoželnež samo sramoto dela sloveniji edino jezik ima dober in še tisti laže

  • patron 15:48 05.oktober 2016.

    "STARI PRISMODE"....... kvantač !!!

  • c1305166 10:28 05.oktober 2016.

    Dokler te članke klikamo, jih bodo tudi pisali ;)