Magazin
108 ogledov

Frida ga je potešila z bičem

seks Shutterstock
"Ljubček, srečo imaš! Danes je teta Frida dobre volje in te bo čisto malo našeškala."

Frida je v svoji usnjeni opravi paradirala gor in dol po veliki dnevni sobi ter razkazovala svojo novo »šeškalico« s črnimi trakovi. Janez se je klečeplazil pred njo in ji ubogljivo prikimaval. Oblečen le v spodnjice je komaj čakal, da mu primaže kakšno krepko preko golega hrbta.

S Frido se je dobival dvakrat na mesec in se predajal svoji skriti strasti. Rad je igral spolnega sužnja, ki za tisto na koncu precej pretrpi. A to trpljenje se mu je zdelo sladko kot le kaj. Videl je njeno češpljo, kako brsti skozi ozko špranjo usnjenega kombinezona in se navduševal nad nabreklimi bradavicami, ki so zijale iz odprtin za prsi. Frida je bila skladne, nekoliko močnejše postave, imela je čudovite oči in nasploh lep obraz, ki nekako ni sodil k tisti opravi.

Kljub videzu, ki je včasih varal, pa je znala biti strupena kot llopotača in usekati z bičem preko njegovega hrbta, da je nabrekle trakove na koži še tedne skrival pred svojo ženo. Če bi vedela, kaj počne dvakrat na mesec namesto taroka, bi ga zabrisala iz hiše.

Frida ga je pripela na povodec in ga sprehajala po sobi. Nenadoma se ji je zazdelo, da bi bilo fino, če bi mu stopila na hrbet. Dolgo in tenko peto mu je zarila med rebra, da je prav ubogo zaječal, potem pa ga zaradi tega še konkretno nadrla. Prevrnila ga je na hrbet in mu s podplatom pričela mečkati mednožje. Bilo ga je strah za premoženje, po drugi strani pa je bil navdušen nad njeno nesramnostjo. Moral si je sleči spodnjice, da se je lahko pričela znašati nad njegovim tičem. K sreči to ni počela s podplatom ali pa tepežkarico v roki, pač pa ga je ujela v levico in ga pričela pošteno drgniti z njo. Že prej je bil ves čas v na pol trdnem stanju, zdaj pa mu je stal kot vojak na straži. Nekajkrat ga je celo vtaknila v usta in bil je prepričan, da sedaj sledi le še doza neskončne potešitve.

No, tu se je nekoliko motil.

Prejel je nekaj krepkih preko prsi in po licih, enkrat je celo nesramno zagrabila za njegovo mošnjo, da je na ves glas zastokal od bolečine, potem pa se ga je znova lotila z usti. Z ročajem kratkega biča se je drgnila po češplji, ki je zijala iz usnjenega razporka in ga dražila z jezikom po otečeni glavici, boleče trdega tiča. Ves čas je javkal kot neizkušen junec in hropel, da mu bo zdaj, zdaj prišlo.

»Pazi se Janezek! Če ti pride boš fasal tale bič od zadaj!« je zažugala z debelim držalom. Janez je izbuljil oči in si oddahnil, ko je opazil, da se je le pošalila z njim. Potem je vstala, se razkoračila nad njegovo glavo in se mu počasi bližala s svojo muco. Ni se ustavila, vse dokler je ni dosegel s svojim jezikom. Grabila ga je za ušesa in ga pričela vleči k sebi on pa je navdušeno bezal z vrhom jezika med usnjem po njeni sočni češplji.

Končno je odvrgla preteči bič in se posvetila samo njemu. Uživala je na njegovem jeziku in si ga privoščila kot si ni nobene stranke. Bila je plačana za to, da jih je mučila, a z Janezom je bilo vse še toliko boljše. Imel je lepega, precej velikega tiča in k njej je hodil potreben kot nihče drug. Žena doma ga je imela na hladnem in kar verjela mu je, ko je pravil, da seksata samo še za novo leto.

Frida je oboževala seks na sto in en način. Usnje, bič in visoke pete je bil eden izmed njih. Janez jo je znal dobro potešiti čeprav tega strankam ni marala priznavati. Janezu je. Vedno je odkrito kričala, ko ji je prihajalo, mu pravila, da je najboljši na svetu in mu z veseljem na koncu, z usti, izpraznila top.

Njune seanse se nikoli niso končale po urniku. Skupaj sta bila, dokler pač nista opravila. Včasih hitro, drugič sta si vzela nekaj ur. Njena soba v motelu je bila najeta za ves dan in zgodilo se je celo, da jo je Janez doplačeval, saj si je želel jezditi nenasitno pohotnico do ranega jutra. Njegov korenjak je bi stalno podhranjen in na koncu že niti ni več pretirano zameril svoji ženi, saj po njegovem mnenju ni bila v stanju potešiti vso tisto slo. Fridi to ni bilo težko, kajti bila je prava mojstrica obrti in iskanja novih in novih načinov, ki so vodili do še močnejših, daljših in glasnejših orgazmov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.