Magazin > VIP
241 ogledov

Fuj, ne boste verjeli, kaj moški pošiljajo Mireli!

mirela Voyo
Mirela po zmagi v šovu Big Brother sicer dobili veliko lepih daril, a tudi take, ki si jih niti najmanj ne želi.

"Fb je leglo za psihopate, ki nadlegujejo psihično. Fuujjj za te paciente!!! Meni fucking tega ni treba in vsi tisti, ki vam pada na misel pošiljat slike qrcev in pisat oplozke vulgarnosti, bom javno označila in dala na profil. Zdaj pa je dosti tega sranja. Vsi, ki boste šli čez mejo, boste blokirani," na svojem Facebook profilu opozarja Mirela, ki ji moški očitno kar pogosto pošiljajo fotografije svojega mesenega premoženja.

"Žal, ne morem biti tiho in se delati, da se to ne dogaja na dnevni bazi velikokrat. Meni to res ni normalno in se mi prav gnusi. Pošiljanje tok nagnusnih porno slik, vulgarnost čez vse meje, njihovi korenjaki in napisi, ki so DNO DNA. Jaz sem mati dveh sinov in moški svet imam rada, spoštujem vsakega človeka in nikoli ne bom vulgarna, nesramna do nikogar,"  je še zapisala resničnostna zvezdnica.
 
Mirela pa ni edina znana Slovenka, ki je tarča perverznih oboževalcev. S tovrstnimi težavami sta se spopadali tudi Iris Mulej in Katarina Benček
Komentarjev 18
  • wester62 12:59 02.avgust 2016.

    ni prav, a je to cena ker so znani. čeprav s temi zadevami najbolj ne strinjam ,ampak mnogokrat tudi znane osebe lasirajo kaj takega da so vedno aktivni v javnosti.za njih je pojavljanje v javnosti in ne glede kako -hrana ...prikaži več in življenje. glede mirele pa tako,ona pa je vse to sama sprožila s temi dejanji ,da postane slavna in ne glede na kak način.njo zanima samo ona in njeni pojavi v medijih in nihče drug.

  • milek 19:37 01.avgust 2016.

    Šentjurčanka, al si preveč šmarnce popila ali pa si cerkveno pridigo poslušala.

  • kapibara 18:25 01.avgust 2016.

    Ti si res mati dveh sinov.. samo onedva nimata matere..Nagradi dajem pa največ do 3 let "življenja"...