Avto
5738 ogledov

Furs prodaja vozila, to so cene

Fursova javna dražba vozil
1/11
FURS
Finančna uprava si tokrat ne more nadejati tako bogatega izkupička kot leta 2015. Takrat so prodajali ferrarija californio, ki so ga zasegli, potem ko ga je njegov lastnik uvozil iz tujine, a ga ni uspel niti registrirati niti homologirati.

Na tokratnih javnih dražbah, ki bodo potekale v marcu in aprilu, so na prodaj več ali manj malovredni avtomobili. Tako prodajajo model saab 93 2.2 TID z izklicno cena vozila 2.000 evrov, prav toliko je izklicna cena za mercedesov športni terenec, vsaj 500 evrov bo treba odšteti za motorno kolo znamke aprilia ETX 350, fiata punta je možno dobiti že za 200 evrov, na prodaj pa je celo dizelski VW golf prve generacije, ki ga cenijo na vsaj 400 evrov.

Najdražji primerek na dražbi bo Mercedesov tovornjak actros 4143 K. Izklicna cena je 18 tisoč evrov.

Vse artikle in datume dražb najdete zbrane na enem mestu tukaj.

Dolžniki upajo, da dražba uspe

Furs redno izvaja dražbe premičnin in nepremičnin, ki so bile zarubljene neplačnikom v postopku izterjave zaradi neplačanih davkov in dajatev.

Čeprav mnogi menijo, da z dražbami država dela krivico rubljenim osebam, pa v resnici prav te velikokrat želijo, da bi dražbe čim bolje uspele in bi bila vozila prodana za dobro ceno, saj si na ta način lahko znižajo dolg. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.