Šport > Košarka
54 ogledov

Gagić "pokasiral" pljunek in še tehnično

Đorđe Gagić Zadar Partizan pljunek Youtube
Beograjski Partizan je v dvorani Krešimirja Čosića na Višnjiku premagal zadnjeuvrščeni Zadar (56:64), potem ko je rezultat v svojo korist spreobrnil v zadnji četrtini.

Ena od prelomnih trenutkov pri preroditvi Partizana se je zgodil sredi tretje četrtine, ko je tehnično napako dobil Đorđe Gagić. Ob vodstvu Dalmatincev za sedem je center Beograjčanov stopil k vznožju tribune po žogo, ko ga je pljunil domači navijač.

Gagić se je nato spustil v verbalni obračun z gledalcem, za kar je dobil tehnično napako. Beograjčani so v naslednjih minutah dvignili nivo agresivnosti in Zadru do konca dopustili le še 15 točk. 

Srbski navijači brez težav 

To je bila sicer ena redkih tekem lige Aba, kjer je imela podporo tudi gostujoča ekipa. Navijači Partizana na gostovanje seveda niso prišli organizirano, temveč se jih je nekaj ducatov odločilo za pot v lastni režiji.

Slednji so po tekmi na družabnih omrežjih zatrjevali, da z veliko večino domačinov niso imeli nobenih težav. Zadrska publika je sicer vedno slovela po vročih sprejemih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.