Šport
63 ogledov

Gajser s svetovno znanim pokroviteljem

Tim Gajser VN Češke Hondaproracing.com
Slovenski motokrosist Tim Gajser se je pridružil uspešnim ekstremnim športnikom in podpisal pokroviteljsko pogodbo s proizvajalcem energijskih pijač Monster Energy.

Trenutno vodilni v seštevku MXGP bo tako odslej na čeladi in motorju nosil znamenite zelene kremplje, ki so značilni znak podjetja. Finančne podrobnosti pogodbe niso znane. Devetnajstletni Makolčan je tako postal del prepoznavne ekipe Monster, njegov motor in čelado bo znak krasil že ta konec tedna na dirki v belgijskem Lommelu.

"To je zame res velika čast in lepo priznanje, podjetje je že dalj časa prisotno v motokrosističnem svetu. Ta šport je tudi v Sloveniji pridobil veliko navijačev, vesel sem, da sem prepoznaven, navijači me spremljajo tudi na dirkah v tujini," je ob podpisu pogodbe za spletno stran racerxonline.com dejal Tim Gajser.

V svoji premierni sezoni v elitnem razredu MXGP si je lanskoletni prvak serije MX2 v seštevku nabral že 109 točk prednosti pred Italijanom Tonyjem Cairolijem, do konca sezone je še pet dirk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.