Šport > Nogomet
19 ogledov

Galatasaray: Čudeži se dogajajo

galatasaray
1/8
EPA
Ob 20.45 bo v Istanbulu na sporedu povratna četrtfinalna tekma Lige prvakov med Galatasarayom in Real Madridom. Španski prvaki so si na Santiagu Bernabéu priigrali ogromno prednost (3:0), v turškem taboru pa poudarjajo, da se čudeži dogajajo tudi v nogometu.

Trener Galatasaraya Fatih Terim je na tiskovni konferenci pred tekmo z Real Madridom zatrdil, da se turški prvoligaš ne bo kar tako predal. ''Čudeži se dogajajo in poskusili se bomo uvrstiti v polfinale,'' je povedal Terim in dodal: ''Igrali bomo pogumno. Smo ena izmed najboljših ekip v Evropi in dokazali bomo, da lahko pariramo Madridu. Nismo še premagani in v Ligi prvakov še nismo rekli zadnje besede. Naloga je težka, a v nogometu je vse mogoče. Čudeži se dogajajo, a govorimo o Madridu, ki je popolna ekipa.''

Mourinho je na tiskovni konferenci priznal, da bi bil poraz z rezultatom 1:3, ki bi Realu sicer zagotovil napredovanje, veliko razočaranje. ''Mou je moj prijatelj in prav ima, saj je Madrid odlična ekipa. Povsem normalno je, da tako razmišlja. Sam ima enako mentaliteto,'' je povedal turški strateg in dodal, da bodo igrali za navijače.

Coentrão: Ničesar še nismo osvojili

Branilec Reala Fábio Coentrão pred povratno tekmo z Galatasarayom vztraja, da galaktike čaka še veliko dela. ''Ničesar še nismo osvojili. Imamo lepo prednost, vendar nas čaka težka tekma, če se želimo uvrstiti v polfinale,'' je povedal Portugalec, ki ni zaskrbljen zaradi morebitnega sovražnega sprejema turških navijačev. ''Vajeni smo igrati v takšnih okoliščinah. Če ostanemo mirni in opravimo svoje delo, bomo dosegli rezultat. Ne smemo dopustiti, da nam vzdušje pride do živega,'' je zaključil branilec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.