Magazin
45 ogledov

Ganno napadli vsi tekmovalci

kmetija nov začetek Planet TV
Člani oranžne skupine so zgroženi nad idejami, ki jih ima Ganna.

V areni Kmetije: Nov začetek, je Jasna Kuljaj soočila Ganno s člani nasprotne, oranžne skupine. Spomnila jih je na njen predlog, da bi jim uničila zelje, ki se je kisalo, z vodo ali pestjo zemlje.

Jasna jo je vprašala, kaj se je dogajalo: "Jaz sem bila v strahu, da bi izgubila Matica in Senada. Predlagala sem vodo, niso reagirali, potem sem reagirala z zemljo in ker so rekli, da ne, nismo šli naprej." Na njene besede je prvi reagiral Matjaž: "Samo, da ji to pride na misel, je katastrofalno."

Ganna se je branila, češ, da je hotela narediti šov in malo ponagajati. Ta pa ji je odvrnil: "Lahko jaz tebe potunkam v gnoj, pa bomo videli, kako ti bo všeč šov."

Glava oranžne družine Vid jo je okaral, češ da mora imeti spoštovanje do dela. "Ganna, to je hrana, to bomo mi jedli, vidiš, da nimamo kaj jesti, ti bi pa še to uničila," je še dodal Božo.

Tekmovanje za 50 tisoč evrov je ta teden zapustil Andrej, ki je v boju spretnosti izgubil proti Adriani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.