Šport > Nogomet
27 ogledov

Bale ne bo šel po Ronaldovih stopinjah

gareth bale EPA
Gareth Bale je s svojo odločitvijo, da si želi zaigrati na kvalifikacijski tekmi z Andoro, izzval nezadovoljstvo v taboru španskega podprvaka.

Real Madrid je razočaran nad odločitvijo Garetha Balea, ki bo selektorja zaprosil, da ga uvrsti na seznam nogometašev za tekmo z Andoro, čeprav so si Valižani po porazu proti Bosni in Hercegovini in zmagi Cipra nad Izraelom že zagotovili nastop na evropskem prvenstvu.

Nemalokrat se zgodi, da reprezentančni nogomet terja poškodbe, zato si evropski velikani želijo, da bi se njihovi nogometaši, še posebej tisti, za katere so odšteli 100 milijonov evrov, izognili nastopu na zelenici, sploh če gre za rezultatsko popolnoma nepomembno tekmo.

Wales ima nastop na Euru že zagotovljen, zato bo obračun z Andoro zgolj formalnost. Toda Bale si želi na vsak način zaigrati, kar ni pogodu vodilnim možem Real Madrida. Valižan se je nedavno vrnil po poškodbi mečne mišice, na obračunu z BiH pa je odigral polnih 90 minuti. 

V taboru španskega velikana si želijo, da bi se Bale vrnil v Madrid in se z ekipo pripravil na ligaški obračun z Levantejem, kot je to storil Cristiano Ronaldo, ki ni zaigral na nedeljski tekmi z reprezentanco Srbije, pa čeprav gre za kapetana portugalske izbrane vrste.

A Bale vztraja pri svojem. ''Vsi vedo, koliko mi pomeni Wales in kako ponosni smo. Šefom bom povedal, da hočem igrati v Cardiffu,'' je povedal krilni nogometaš Reala.

Rafael Benítez prav gotovo ne bo navdušen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.