Šport > Nogomet
71 ogledov

Lineker v spodnjicah vodil oddajo na BBC

Gary Lineker spodnjice Match of the Day Reševalni pas/Twitter
Obljuba dela dolg, pravi slovenski pregovor.

Nekdanji angleški reprezentant Gary Lineker že nekaj let odlično opravlja vlogo voditelja kultne nogometne oddaje Match of the Day na BBC. 

Lanskega decembra, ko je bila senzacija v obliki državnega naslova za Linekerjev nekdanji klub Leicester City še precej oddaljena, a mogoča, je bivši napadalec obljubil, da bo v primeru končnega slavja Leicestra prvo oddajo nove sezone vodil v spodnjicah. 

Najbrž veste, da so varovanci Claudia Ranierija res osvojili Premier League in Linekerju ni preostalo drugega, kot da izpolni obljubo. Seveda je za posebno priložnost izbral spodnjice z logotipom "lisjakov".

Lineker je skušal ostati profesionalen, vse skupaj sta s smehom pospremila nekdanja angleška reprezentanta, sedaj pa nogometna analitika Alan Shearer in Ian Wright.

Bolj verjeten prihod E.T.-ja

Vse tiste navijače Leicestra, ki upajo na ubranitev naslova, je trener Ranieri že pred dnevi umiril z izjavo, da je bolj verjetno, da bo znani filmski vesoljček E.T. pristal na trgu Piccadilly.

Leicester je prvenstvo odprl v soboto, ko je izgubil na gostovanju pri povratniku med elito - Hull Cityju (2:1).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.