Slovenija > Črna kronika
54 ogledov

Gasilci iz Tacna iščejo požigalca prek FB

Gasilci prometna nesreča intervencija 112 Andrej Leban
Gasilci iščejo požigalca izpod Šmarne gore. Zanj so na Facebooku napisali sporočilo.

Iščemo Šmarnogorskega požigalca!

To sporočilo je poslano vsem v razmislek, predvsem pa v iskanje osebe, ki je v zadnjem dobrem mesecu "priden" na območju Šmarne gore. Za vsako pomoč pri iskanju osebe se priporočamo, saj je gredo zadeve že čez mejo dobrega okusa. Upajmo samo da se zaveda, da vse skupaj ni zgolj dobra zabava, ampak vsaj nam v PGD Tacen in Gasilska brigada Ljubljana - Ljubljana Fire Brigade vse kaj drugega. Spomnili bomo še enkrat samo na primer pred dobrim mesecem, ko se je huje poškodoval gasilski kolega pri gašenju gozda na območju Velenja.

Da je govora o klasičnih požigih je lahko vsakemu jasno že po tem, da je gorelo vsakič na skoraj istem mestu (ob gozdarski vlaki, ki se začne na Gustinčičevi v Šmartnem) in štiri petke zapovrstjo in to vsakič med 12.00 in 13.00 uro, ob tem da sta bila še dva petkova popoldanska požiga, dva sobotna in en nedeljski požig, ter v istem času še en dodaten požig ob Savi.

Skratka od 31.marca do danes okroglo 10 primerov. Dajmo s skupnimi močmi najti požigalca na način, da nam ali policiji posredujete kakšnokoli informacije, ki bi lahko pomagale pri iskanju osebe. Seveda bo dobrodošla tudi delitev tega sporočila, saj če vas bo več tole videlo večja je verjetnost, da najdemo požigalca.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.