Šport > Nogomet
71 ogledov

Gattuso pred prvenstvom zapustil Piso

gennaro gattuso EPA
Nekdanji italijanski nogometni reprezentant Gennaro Gattuso, ki je v lanski sezono prevzel ekipo Pise, je po sporu s klubskim vodstvom zapustil ekipo, ki jo je popeljal do italijanske Serie B.

"V tem klubu se ne da delati, zato nepreklicno odstopam z mesta trenerja. Zame je to zelo boleča odločitev, še zlasti zato, ker smo napredovali v Serie B, vendar je bilo to potrebno," je ob svojem odstopu izjavil 38-letni Gennaro Gattuso, ki je bil kot igralec z AC Milanom dvakrat evropski klubski nogometni prvak, za italijansko izbrano vrsto pa je igral na 73 tekmah.

Italijanski mediji so zapisali, da je do spora s klubskim vodstvom Pise prišlo že junija, kljub temu je potem nadaljeval z delom, vzroki za njegov današnji nepreklicni odstop pa niso znani.

Gattuso je svojo trenersko pot začel leta 2013, ko je bil trener in igralec švicarskega Siona. Pred prihodom v Piso je bil trener še v Palermu in v sezoni 2014/15 v grški ekipi OFI s Krete.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.