Magazin > VIP
23 ogledov

Tako je George Clooney zasnubil Amal!

George Clooney, Amal Alamuddin Profimedias
George Clooney, ljubljenec ameriških src, je v pogovoru s televizijsko voditeljico Ellen razkril, na kakšen način je zasnubil svojo srčno izvoljenko Amal.

Šarmantni George Clooney (52) se je v televizijskem intervjuju z Ellen spomnil, kako je zasnubil svojo izvoljenko britansko-libanonskih korenin Amal (38): "O tem nisva govorila. To je bilo tako kot: 'Oh mogoče pa bi se morala poročiti ali nekaj v tem smislu.' Vse skupaj sem sicer načrtoval. Za njo sem skril prstan."

Nato je v humornem tonu nadaljeval: "Vse je bilo načrtovano in skuhal sem večerjo. Prišla je notri, ravno se je vrnila iz Londona. In saj veste, ponavadi je urejena in zdaj je bila v smislu: 'Morda pa bi kar naročila hrano', na kar sem rekel: 'Ne, ne, skuhal sem večerjo.' Vse sem imel pripravljeno, časovno načrtovano, slišala se je /izbrana/ pesem in ona se je odpravila prat posodo, česar ne naredi nikoli. In sam sem si mislil: 'Kaj delaš?', nato je kmalu prišla nazaj. In končno sem rekel, saj veste, nekaj v smislu: 'Upihnil sem svečo in mislim, da je vžigalnik za teboj.' In segla je naokoli in ven potegnila škatlico. Tam je počival prstan, potegnila ga je ven in njen odziv je bil: 'O to je prstan', kot da bi ga nekdo pustil tam že enkrat prej," je ob oponašanju grimas, ki jih je njegova draga naredila ob pogledu na prstan, Ellen pripovedoval ljubljenec ameriških src in nadaljeval: "Nato sem šel na kolena in rekel: 'Ne predstavljam si, da bi preostanek svojega življenja preživel brez tebe.'"

Na njegovo snubitev naj bi Amal sprva odgovorila samo z 'O, moj bog' in si ogledovala prstan. Na to pa je Clooney, kot je razkril v pogovoru z Ellen, odreagiral takole: "Glej, upam, da je odgovor 'ja', ampak potrebujem odgovor, saj sem star 52 let in si lahko izpahnem kolk kar precej kmalu." Uspešna odvetnica je nato po igralčevem pripovedovanju sladko odvrnila: "Oh ja" in Clooneyu se je odvalil kamen od srca.

 

Komentarjev 1