Magazin > VIP
155 ogledov

George Michael brez družine in otrok: Kaj se bo zgodilo z njegovimi milijoni?

George Michael Profimedias
Kdo bo podedoval milijone britanskega pevca Georgea Michaela?

Zapuščina Georgea Michaela, vredna kar 115 milijonov evrov, bi lahko šla njegovim krščencem. Zdi se, da bo šlo njegovo premoženje štirim mladostnikom – dvema krščancema in dvema nečakoma. Najverjetneje pa bodo del zapuščine podedovali tudi njegovi sestri Melanie in Yioda in njegov partner Fadi Fawez.

V osemdesetih letih je George Michael predstavil pevko iz Shirlie Holliman in njenega moža Martina Kempa. Skupaj imata sina Romana in hčerko Harley Moon. Roman je po smrti pevca na twitter zapisal: "Moški, ki je z mojo mamo prepotoval svet, njen najboljši prijatelj. Moški, ki je predstavil moja starša. Moški, ki je mojo mamo prisilil, da je poklicala mojega očeta. Moški, ki je mene in sestro vzel na potovanje po svetu, samo da bi videl najin nasmeh. Moški, ki ga imamo vsi mi radi. Radi te imamo." George je boter tudi desetletni hčerki Geri Horner, rdečelase članice Spice Girl.

Georgea bodo pokopali poleg njegove mame Lesley, ki je umrla leta 1997. "Njegova ljubezen do mame je bila ena najmočnejših. Vedno je govoril, da upa, da bo lahko spet kdaj z njo," je povedal vir, ki je razkril, da bodo pevca pokopali ob mami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.