Magazin > VIP
253 ogledov

George Michael je imel v sedmih letih 500 ljubimcev

Piers Morgan Profimedias
Novinar in voditelj Piers Morgan je povedal, kako se je George Michael hvalil s svojim seksualnim življenjem.

Britanski voditelj Piers Morgan je razkril, da se je njegov pokojni prijatelj George Michael pohvalil, da je imel v sedmih letih kar 500 različnih ljubimcev. Piers je v svoji objavi, kjer se je razpisal o pokojnem pevcu, povedal, da je bil ta vedno zelo odkrit, kar se tiče njegovega zasebnega, predsem seksualnega življenja.

Elizabeth Taylor | Avtor: Profimedias Profimedias
"Georgea se poznal precej dobro. Imela sva kar nekaj intervjujev, si izmenjala nekaj klicev in elektronskih sporočil, a prav nič me ni moglo pripraviti na ta večer,“ je zapisal Piers in s tem mislil na večer, ko se je več ljudi družilo pri enem od njegovih prijateljev: "Takrat je bil v pretirano nepremišljen. Vsem nam je povedal, da je v zadnjih sedmih letih spal s kar 500 moškimi. Med tem, ko nas je vse nasmejal je dejal: 'Odločil sem se, da bom kar vse povedal, kot je in me nihče ne more razkrintakti in prodati medijem'.“

Voditelj je povedal, da ga je George spraševal tudi o njegovem seksualnem življenju in usmerjenosti. "Rekel je: 'Daj no Piers! Prepričan sem, da se ti zdi eksperimentiranje z moškimi zanimivo!' Takrat sem mu povedal, da takšne stvari niso zame.“ Piers je razkril tudi, da je George povedal, da če bi moral spati z žensko, da bi to brez dvoma bila mlada Elizabeth Taylor.