Magazin > VIP
15 ogledov

George Michael poškodovan v prometni nesreči

George Michael FameFlynet
Britanski pop zvezdnik George Michael se je lažje poškodoval v prometni nesreči na avtocesti severno od Londona, je danes sporočila njegova tiskovna predstavnica.

Kot je sporočila Georgeva predstavnica, se 49-letni pevec po nesreči, ki se je zgodila v četrtek zvečer na avtocesti A1, počuti dobro. "George Michael je bil potnik v vozilu, ki je bilo vpleteno v prometno nesrečo," je sporočila Connie Filippello. Dodala je, da v nesrečo ni bilo vpleteno nobeno drugo vozilo. V bolnišnici so mu oskrbeli "površinske rane in odrgnine, a se počuti dobro", je dodala.

Reševalna služba pa je sporočila, da so s helikopterjem v bolnišnico v Londonu s poškodbami glave prepeljali še enega moškega, starega okoli 40 let, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

To ni prva prometna nesreča, v katero je bil vpleten priljubljeni zvezdnik. Leta 2010 je odsedel enomesečno zaporno kazen, ker se je pod vplivom marihuane s svojim range roverjem zaletel v trgovino v severnem delu Londona. Tri leta pred tem so ga našli nezavestnega za volanom njegovega mercedesa. Priznal je, da je vozil pod vplivom drog, a se je izognil zaporni kazni. Odslužil je sto ur družbeno koristnega dela in dobil dveletno prepoved vožnje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.