Šport > Nogomet
14 ogledov

Mrežo odstrigel s posebnim namenom

gerard pique
1/4
EPA
Mreža, ki jo je Gerard Piqué odstrigel z enega od golov po finalni tekmi Lige prvakov, je služila kot poročno darilo.

Marsikdo se je po koncu finalne tekme Lige prvakov spraševal, zakaj je Gerard Piqué odstrigel mrežo na enem izmed golov na berlinskem stadionu. Thierry Henry je v oddaji televizijske mreže Sky Sports špekuliral, da je Piqué čudak, ki zbira golove mreže, na družabnih omrežjih pa so se pojavila namigovanja, da gre Španec med ribiče.

Ugibanja je končal Mundo Deportivo, ki je razkril, da je bil španski branilec povabljen na poroko enega svojih najboljših prijateljev, ki pa se je zaradi reprezentančnih obveznosti ni mogel udeležiti. Španec se je zato odločil, da bo srečnemu paru priskrbel prav posebno poročno darilo, v katerem bodo lahko uživali tudi drugi svati.

Piqué si je zamislil, da bodo mrežo na poroki razrezali na koščke (in to se je tudi zgodilo), s tem pa je vsak svat domov lahko odnesel košček naslova Lige prvakov, s katerim je Barcelona zaključila še eno zgodovinsko sezono, prvo pod vodstvom trenerja Luisa Enriqueja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.