Magazin > VIP
92 ogledov

Gere bo moral plačati

Richard Gere EPA
Richard Gere bo moral seči globoko v denarnico. S kmalu nekdanjo ženo Carey Lowell ne delita pogledov na to, kako naj bi si razdelila premoženje.

"Ne razumeta se, glede tega, koliko denarja bi ji Gere moral plačati, pa sta na nasprotnih bregovih," pravi vir. 53-letna Lowellova naj bi želela iztržiti več kot 100 milijonov dolarjev. "Ona lahko trdi, da se je zanj in za njunega sina odrekla svoji karieri in da si zasluži polovico vsega njegovega denarja od poroke," še pravi vir. 

Njen odvetnik Robert Cohen sicer pravi, da je še prezgodaj za razpravo o delitvi premoženja. "Nihče ni še nič zahteval. Zagotovo pa si želi pravičen del skupnega premoženja," pravi Cohen. Par je naznanil svoj razhod lanskega septembra po 11 letih zakona. Pogovarjata se le še prek odvetnikov.

Za razpad zveze naj bi bile krive razlike v njunem življenjskem stilu. Medtem ko Gere veliko da na zasebnost, Lowellova uživa v družbi znanih ljudi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.