Magazin > VIP
239 ogledov

Gere si je našel lepotico

Padma Lakshmi FameFlynet
Richard Gere in Padma Lakshmi naj bi se dobivala.

Richard Gere Carey Lowell | Avtor: Reuters Reuters
Richard Gere in Carey Lowell sta se po enajstih letih zakona razšla septembra lani. Menda tudi zato, ker je Richard rad pogledal za lepimi ženskami.

In ena izmed takšnih naj bi mu zdaj grela posteljo. Če gre verjeti najnovejšim govoricam, je 64-letnik ujel nekdanjo manekenko Padmo Lakshmi. "Skupaj preživljata veliko časa. Zveza je še sveža, zaljubila pa sta se, ko je Richard snemal v New Yorku,“ je izdal vir in dodal, da je Padma glede srčnih zadev zelo previdna. Od smrti milijarderja Theodora Forstmanna leta 2011 je bila namreč samska. 

Tako Richard kot Padma imata otroka. Igralcu in zapriseženemu budistu se je v zakonu s Carey rodil sin Homer (14), Padma pa ima 4-letno hčerko Krishno. Njen oče je Adam Dell, brat slavnega Michaela Della, ki je obogatel z računalniki.

Za Richardom sta sicer že dva zakona. Štiri leta je bil poročen z manekenko Cindy Crawford. Padma pa je bila tri leta poročena s pisateljem Salmanom Rushdiejem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.