Magazin > VIP
77 ogledov

Gisele Bündchen se je odzvala na obtožbe

Gisele Bündchen FameFlynet
Potem ko je sprožila precejšnje zgražanje javnosti, ko se je na štirikolesniku vozila s svojo hčerko brez čelade, se je supermanekenka zdaj odzvala na kritike.

Gisele so paparaci pred nekaj dnevi ujeli, kako se je vozila na štirikolesniku s hčerko Vivian v eni roki, z drugo roko pa je držala krmilo, za nameček nobena od njiju ni nosila čelade. Zvezdnica je imela hčerko sicer v kengurujčku, a kljub temu ne bi mogla pritisniti na zavori, če bi se morala nenadoma ustaviti. Ravno zato je že vzbudila ogorčenje številnih staršev in medijev, češ da daje slab zgled.

Nekateri ameriški mediji so ob tem poročali, da na Kostariki, kjer se je to zgodilo, velja zakon nošenja čelade na štirikolesnikih na javnih površinah, na zasebnih plažah pa ta ni obvezna. Kmalu zatem se je oglasila še Gisele, ki se je preko tiskovnega predstavnika sklicevala prav na ta zakon. "Gisele je bila na zasebni plaži in je vozila zelo, zelo počasi," so pojasnili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.