Avto
41 ogledov

Gledalcem relija uspelo prevarati smrt

Nesreča na reliju Youtube
Gledalci relija po dolini Aoste v sosednji Italiji so imeli minuli vikend neverjetno srečo, ko je proti njim poletel clio RS, se tik pred njimi zapičil na nos in se prevrnil preko nemočnih teles.

Na Jolly Rallay Valle d'Aosta v Italiji je v svojem rumenem cliu RS 1600 sodeloval tudi dvojec Piero Scavone in Diego D'Herin. Ko je Piero za volanom pridrvel okoli ovinka, je izgubil oblast nad cliom, ta pa je zdrsnil prek roba vozišča in se usmeril neposredno proti skupini gledalcev, ki so spremljali atraktivni ovinek z na videz varne razdalje na bankini. 

Gledalci so pričeli kričati, nekaterim je uspelo odskočiti, drugi pa so se glede na posnetek vdali v usodo in so se zgolj sklonili. Le malce pred usodnim trkom pa se je clio z nosom zapičil v dvignjeno bankino in se kot po čudežu mimo vseh gledalcev prek strehe prevrnil na cesto. 

Voznika in sovoznika so iz popolnoma razdejanega avtomobila odpeljali v bolnišnico, a kot kaže, nista utrpela hujših poškodb. Gledalci so jo kot po čudežu odnesli brez posledic, le eno od deklet je po dogodku za nekaj trenutkov omedlela. 

Dogodek še enkrat več dokazuje, kako pomembno za gledalce je, da si ob ogledu dirk za spremljanje izberejo dovolj varne točke stran od proge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.